Rămâi conectat

Ştirea zilei

Consilierii locali PSD vor să facă munca primarului. Vasile Crişan: „Mircea Hava a lipsit joi de la audienţe”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru că primarul Mircea Hava a mai lipsit de la audienţele organizate joi la Primăria Alba Iulia, consilierii locali ai PSD aşteaptă cetăţenii cu probleme în fiecare marţi de la ora 15.00, a spus consilierul Vasile Crişan.

Vasile Crisan, consilier PSD Alba Iulia03În cadrul unei conferinţe de presă, consilierul Vasile Crişan a anunţat că PSD va avea întâlniri săptămânale cu oamenii din Alba Iulia, „pentru că doar aşa le putem cunoaşte problemele cu care se confruntă. Dacă le cunoaştem nevoile putem să le direcţionăm şi să vedem care sunt şansele reale de rezolvare. La Primăria municipiului Alba Iulia audienţele se ţin când se ţin. Joi nu s-au ţinut audienţele. Am luat noi măsura să le ţinem pentru a fi alături de cetăţeni”, a spus Vasile Crişan.

Consilierul local spune că ştie cazuri concrete ale cetăţenilor care l-au căutat pe primarul Mircea Hava la audienţe, iar acesta nu a fost prezent.  „Ieri erau programate la ora 14.00. O doamnă a stat până la 15.30, primarul trebuia să ţină audienţa. O să monitorizez situaţia de acum încolo, oamenii sunt nemulţumiţi că vreau de foarte mult timp să ajungă în audienţe şi nu pot. Primarul nu era în sediul primăriei, când era programată audienţa”, a spus acesta.

Vasile Crişan nu a făcut public numele doamnei, dar a spus că o va face dacă va fi cazul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO VIDEO: Avertizare RO-ALERT la Alba Iulia – cartierul Oarda. A fost semnalată prezența unui URS Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de joi, 25 aprilie, aproximativ ora 09:30, în Alba Iulia, cartierul Oarda. Potrivit IPJ Alba, ursul a fost zărit pe raza cartierului Oarda, din Alba Iulia, în apropiere de casele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea