Consilierii liberali sunt împotriva plății contribuției la AIDA-TL, de 1 leu pentru fiecare allbaiulian pe an

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Rares BugleaVineri, în cadrul ședinței de CL al municipiului Alba Iulia consilierii vor supune votului un proiect de hotărâre privind plata contribuției din bugetul local către Asociația Intercomunitară de Dezvoltare Alba – Transport Local (AIDA-TL), în valoare de aproape 60.000 lei, respectiv de 1 leu pentru fiecare locuitor pe an.

Legat de acest subiect, consilierul local PNL Rareș Buglea, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că reprezentanții liberali ai albaiulienilor în CL, vor vota împotriva alocării acestei sume pentru AIDA, pentru că banii ajung de fapt la Societatea de Transport Public Local (STP) Alba, iar banii publici plătiți către această societate ar fi excesiv de mulți și nejustificați.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Buglea a amintit de refuzul categoric și permanent al reprezentanților STP Alba de a accepta să pună la dispoziția comisiei formate din consilierii Simone Albani și Horațiu Clepan, documentele care arată cum sunt cheltuiți banii publici de către această firmă, apropiată a primarului Mircea Hava.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Contribuția către AIDA sunt bani publici care ajung la STP. Acestei firme, i-am solicitat, printr-un demers legal în Consiliul Local să ne aprobe accesul a doi consilieri pentru verificarea  actelor STP Alba, pentru a vedea cum se cheltuiesc acești bani, aprobați de noi și despre care spunem de fiecare dată că sunt exagerat de mulți. Ni s-a refuzat în mod repetat acest lucru, iar acum ni se solicită din nou contribuția către AIDA. În aceste condiții ne întrebăb: Ce au de ascuns cei de la STP de nu permit accesul consilierilor în documente? Pe ce sunt cheltuiți acești bani și de ce este atât de scump transportul local”, a declarat Rareș Buglea.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

2 Comentarii

abc 24 iulie 2013 at 12:52

Nu suma conteaza, ci faptul ca se dau bani la niste hoti

Lala 25 iulie 2013 at 1:08

Nu conteaza suma, ce conteaza e ca banii nu merg acolo unde trebuie.

Comentariile sunt oprite