Consilier local din Ciuruleasa declarat incompatibil de ANI – A ocupat un post în primărie simultan cu funcția în care a fost ales

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate pentru Borza Sandu Cosmin, consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Ciuruleasa, județul Alba.

Potrivit ANI, în perioada 19 septembrie — 28 decembrie 2016 a deținut și a exercitat simultan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al primarului.

ELIT

”S-au încălcat astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit c) din Legea nr. 161/2003 conform căruia Funcția de consilier local (…) este incompatibilă cu (…) calitatea de (…) angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local respectiv (…)”, se arată într-un comunicat de presă.

”Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază — de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris”, mai precizează ANI.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...