Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilier local: De ce conducerea primăriei Alba Iulia refuză de 10 ani să monteze camere video pentru supraveghere în oraș?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De ce conducerea primăriei Alba Iulia refuză de 10 ani să monteze camere video pentru supreveghere în oraș? Aceasta este o întrebare la care nu reușește nici măcar poliția municipiului să găsească răspuns.

Deși am depus solicitări, cereri cu duiumul sau chiar am demarat oficial un proiect de H.C.L. în acest sens, în afară de niște răspunsuri inspirate din serialul LAS FIERBINȚI cum că le-ar fura copiii, camerele video nu au apărut în oraș.

Recent, primarul Voicu mi-a spus că în România nu există o lege prin care să poată fi sancționat administrativ un cetățean în urma unei filmări video.

Cu toate acestea, toate localitățile care au un sistem video funcțional au obținut rezultate remarcabile în prevenția aruncării gunoaielor în locuri necorespunzătoare, dar mai ales în reducerea infracțiunilor de orice fel.

S-a constatat că este o practică bună și necesară montarea acestor sisteme de supraveghere video și cu toate acestea, conducerea primăriei Alba Iulia se încăpățânează să nu treacă la treabă în privința asta.

O fi ceva de ascuns? Se fac presiuni de către cei ce încalcă legea pe factorii decidenți? Nu știm, dar putem constata rezultatele catastrofale.

Malurile Mureșului și Ampoiului au devenit gropi de gunoi, pădurile au devenit depozite ilegale de moloz, cartierele orașului sunt împânzite de gunoaie.

Furturile de mașini au devenit știri săptămânale în presă, iar unele parcuri sunt cele mai sigure locuri pentru consumul ilegal de droguri, ba chiar de vânzare a lor.

Rămâne întrebarea către conducerea primăriei Alba Iulia: ce vă oprește să montați odată sistemul video pentru supraveghere?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea