Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Consemn la frontieră pentru prinderea tânărului care i-a tăiat gâtul iubitei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marin Laurenţiu, tânărul de 21 de ani suspectat că şi-ar fi ucis iubita de 17 ani este acum căutat de autorităţi cu câini de urmă, este dat în consemn la frontieră şi de poliţişti care fac filtre rutiere în tot judeţul Prahova.

Acesta este principalul suspect al anchetatorilor în cazul fetei de 17 ani din judeţul Prahova găsită cu gâtul tăiat într-o locuinţă din satul Rudari.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sursele citate au mai precizat că, în luna mai, polițiștii l-au reținut pe bărbat după ce a încercat să-și taie iubita, tot cu un cuțit, însă atunci s-a emis doar un ordin de protecție, iar ulterior cei doi s-au împăcat.

”Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, a transmis, duminică, IPJ Prahova.

Poliţiştii fac apel la sprijinul populaţiei.: ”Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, au mai transmis poliţiştii.

Sâmbătă, la ora 16:08, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112, despre faptul  că pe raza comunei Şotrile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă.

Poliţiştii au găsit la adresa indicată cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.

În cauză, a fost sesizat Tribunalul Prahova şi se efectuează cercetarea la faţa locului sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Totodată, au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenaţi şi jandarmii,  în vederea depistării persoanei bănuite.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea