Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Confruntare cu liderul în Valea Domanului şi un nou derby pentru Industria Galda | Paul Ciucă revine pe banca tehnică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

industria-galda-ripensia-timisoara-6În urmă cu 4 runde, Industria Galda de Jos reuşea minunea şi urca în fotoliul pluşat al ldierului Seriei a 4-a din Liga 3-a, după un parcurs excelent, ce a cuprins 5 victorii consecutive.

Între timp însă, merituoasa formaţie condusă de Paul Ciucă a parcurs un program încărcat, în fiecare etapă având parte de un derby, un meci de foc. A fost confruntarea de la Sebiş (locul întâi versus locul secund), urmată de duelul orgoliilor cu Performanţa Ighiu, partida de la Lugoj şi ultima dintre întâlniri, aceea cu Ripensia Timişoara, în care amfitrionii au smuls o remiză, după un joc pe munchie de cuţit.

*Paul Ciucă revine pe bancă

Industria nu a mai cunoscut gustul victoriei de 4 întâlniri, răstimp în care a strâns numai două puncte şi ajunsă pe poziţia a 4-a abordează disputa cu noul lider al seriei, cu CSM Şcolar Reşiţa, aflat la 4 puncte distanţă. „Nu-i nicio presiune pentru noi, la Reşiţa ne jucăm şansele. Noi nu avem nimic de pierdut în acest joc. Obiectivul fixat este evitarea retrogradării şi suntem la 9 puncte deasupra locurilor din subsol. Rămâne însă părerea de rău că nu am reuşit un rezultat pozitiv la Lugoj, unde am pierdut nemeritat. Dacă luam puncte în acel meci, ne situam pe podium”, a menţionat antrenorul Paul Ciucă.

„Principalul” Industriei va sta pe banca divizionarei terţe, după ce suspendarea de 4 etape primită după incidentele din Liga a IV-a, la partida Viitorul Spicul Daia Română – Şurianu Sebeş, a fost înjumătăţită de Comisia de Apel din cadrul AJF Alba. Din efectivul Industriei vor absenta Frenţiu şi Al. Man – accidentaţi, S. Mureşan – suspendat.

*Nou-promovata vrea în eşalonul secund!

Șase meciuri la rând câştigate au adus-o pe CSM Reșița pe prima poziție a clasamentului, “rosso-nerii”  instalându-se în premieră în fotoliul de lider după victoria externă de Becicherecu Mic (scor 2-0), coroborată cu eșecul suferit de Național Sebiș la Giarmata. Formaţia din Valea Domanului are o serie extraordinară, făcându-i pe fani să viseze frumos şi să se gândească deja la a doua promovare succesivă, după ce s-a reuşit în acest an accederea în eşalonul terţ. Până în prezent, rezultatele Reşiţei cu conjudeţenele au fost împărţite: 3-4 cu Performanţa Ighiu (etapa a 3-a, 17 septembrie) şi 2-1 cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia (etapa a 10-a, acum două săptămâni, 5 noiembrie), ambele dispute fiind pe teren propriu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea