Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Conform datelor parţiale, 57,4% din elevii din Alba nu au promovat ultima probă a simulărilor pentru Bacalaureat

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii de clasa a XII-a din Alba au susţinut în data de 29 ianuarie ultima probă a simulării pentru Bacalaureat. Materia la care au susţinut examenul a fost aleasă de elevi în funcţie de profilul urmat. Conform datelor paţiale, existente până în acest moment, procentul de promovabilitate este de 42,6%. Rezultatele finale vor fi disponibile la începutul săptămânii viitoare.

Până acum, au fost corectate 2.267 de lucrări din totalul de 3.245. Rezultatele obţinute de tineri nu sunt strălucite nici la această probă. 1.302 elevi nu au reuşit să obţină nota 6.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

187 de lucrări au fost notate între 1 şi 2, între 2 şi 3 au fost notaţi 349 de candidaţi, note între 3 şi 4 au luat 251 de elevi, între 4 şi 5 – 215 elevi, iar aproape de pragul de promovare au fost 300 de elevi.

Cu adevărat conştiincioşi au fost doar 8 elevi din Alba care au reuşit să obţină nota 10. Aceştia sunt de la Colegiul Național „David Prodan” din Cugir, Colegiul Naţional „Inochentie Micu Clain” din Blaj, Colegiul Naţional „Lucian Blaga„ din Sebeş”, Liceul Tehnologic „Horia, Cloşca şi Crişan” din Abrud, Colegiul Naţional „Avram Iancu” din Cîmpeni şi Liceul Tehnologic Silvic din Cîmpeni.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba spun că la începutul săptămânii viitoare va fi finalizată centralizarea tuturor lucrărilor din judeţ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea