Rămâi conectat

Actualitate

”Conflict de muncă” soluționat cu pumnul, într-un motel din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Supărat că nu a primit banii pentru munca depusă, un bărbat a provocat un scandal într-un motel din Alba Iulia. Pe timpul altercaţiei datornicul a fost lovit de mai multe ori cu pumnul în faţă şi doar intervenţia promptă a jandarmilor a împiedicat apariţia unor vătămări corporale grave.

Conflictul a avut loc ieri, 17 februarie a.c., în jurul orei 17.00 şi a fost semnalat Jandarmeriei Alba printr-un apel la 112. Ajunşi în foarte scurt timp la locul indicat în solicitare, jandarmii au identificat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Tulcea, care prezenta multiple urme de lovituri în zona feţei. Acesta le-a declarat că rănile i-au fost provocate de un cunoscut, pe timpul unui conflict spontan referitor la plata unei sume de bani. Agresorul a fost identificat ca fiind Vasile D. (31 de ani) domiciliat localitatea Pucioasa, judeţul Dâmboviţa. Acesta şi-a recunoscut fapta şi a motivat că şi-a lovit partenerul de discuţie deoarece acesta a refuzat să-i plătească banii cuveniţi pentru munca prestată.

Victima a fost îndrumată spre UPU Alba Iulia pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, iar  agresorul a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba. Pe numele lui au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Cercetările urmează să fie continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea