Rămâi conectat

Actualitate

Conferinţele BookLand Evolution: Radiografia unor albaiulieni de succes, Bogdan Duma şi Cipriana Stan

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Directorul sportiv al clubului de baschet feminin CS Universitatea, Bogdan Duma şi Cipriana Stan, fondatoarea firmei de organizat evenimente pentru copii, Ping Pong şi-au spus „povestea de viaţă” luni seara, în faţa liceenilor şi a celor prezenţi, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

BookLand01Cu emoţii, dar şi cu pasiune Cipriana Stan a spus cum a reuşit să-şi facă cunoscută firma într-o perioadă de „secetă economică” în care „fiecare articol din presă trebuie plătit” şi „orice publicitate te costă”. Tânăra a adus aminte de memorabilul moment din Piaţa Cetăţii când împreună cu colegele ei au împodobit statuile din bronz, iar imaginile au fost publicate de presa locală. Cipriana încurajează tinerii să încerce să facă o afacere imediat după ce termină studiile universitare, pentru că nu au multe de pierdut, dar în acelaşi timp recomandă prudenţă, pentru că „mai bine înveţi pe banii altora decât să dai greş pe banii tăi”.

Echipa de baschet feminin a avut cele mai mari performanţe din istorie timp în care Bogdan Duma a fost director sportiv, motiv care a fost determinant pentru BookLand07organizatorii conferinţelor practice BookLand Evolution, acesta fiind al treilea invitat din prima zi. Duma a povestit cum a „prins” postul în conducerea CSU, şi cum a reuşit să fure meserie pe parcurs. „Dar când mi s-a oferit această şansă nu am ezitat şi nu îmi pare rău. Acum, problemele fetelor sunt şi problemele mele. Înainte de a ajunge aici am fost profesor de 1 an de zile la LPS Alba Iulia. Mentalitatea nu este pentru sport, în momentul de faţă, părinţii preferă ca şi copiii lor să meargă la şcoală, sportul primeşte o importanţă mult prea mică”, a precizat acesta, încurajând tinerii să practice sportul, fie de performanţă, fie din plăcere.

Cei care au ratat conferinţele din prima zi sunt aşteptaţi astăzi, de la ora 18.00, în Amfiteatrul A6 al Universităţii, unde îi vor întâlni pe Alexandra Rus, Liviu Cernat şi Marius Ceteraș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea