Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Conferința ”Dialogul culturilor – între tradiție și modernitate”, la Universitatea din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a XVIII-a ediție a Conferinței Internaționale cu tema Dialogul culturilor – între tradiție și modernitate, organizată de Departamentul de Filologie al UAB, uabprin Centrul de Cercetări Filologice și Dialog Multicultural se desfășoară vineri și sâmbătă la Alba Iulia.

Deschiderea Conferinței va avea loc vineri, 10 iunie 2016, începând cu ora 9.30, în Aula Mică a Universității din Alba Iulia (Corp C, etaj I).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Conferința reunește cadre universitare și cercetători din domeniul filologic, dar și numeroși doctoranzi. În acest an, s-au înscris cu lucrări participanți de la majoritatea marilor universități din România și de la universități din Maroc, Polonia, Grecia, Spania, Macedonia, Armenia, Franța, Finlanda, Canada, Rep. Moldova. Lucrările vor fi publicate, în urma evaluării de către comitetul științific, în revista de specialitate a Filologiei albaiuliene, revistă acreditată CNCS și indexată în baze de date internaționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Într-un oraș din județul Alba, unii oameni sunt supărați de prea multă… curățenie!!!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Într-un oraș din județul Alba, unii oameni sunt supărați de prea multă… curățenie!!! În ziua de Paști, doi oameni au fost zăriți pe străzile din Blaj, în timp ce făceau curat. Fotografia cu aceștia a fost postată pe una dintre rețelele de socializare de către un cetățean revoltat că oamenii lucrează într-o zi de sărbătoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea