Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Conferința „Atelierele prosperităţii. Gândeşte, iubeşte, trăieşte!”, joi, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Grupul de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia vă invită joi, 3 martie, de la ora 17.00, la conferinţa intitulată: „Atelierele prosperităţii. Gândeşte, iubeşte, trăieşte!” susținută de preotul și jurnalistul Dinu Criste din Cluj Napoca. Acest gen de conferințe urmăresc printr-un  discurs simplu și firesc drumul spre FERICIRE. O fericire a fiecăruia, a omului de afaceri, a celui ce caută mântuirea, a omului de știință sau a teologului.

conferinta01Dumnezeu ne-a chemat la prosperitate, la bogăție.  Este convingerea de care Dinu Criste își propune să îi molipsească pe cei care vin la conferințele sale.

Dinu Criste este jurnalist de televiziune și preot misionar de 16 ani și a făcut din CUVÂNT instrumentul prin care construiește profile de învingător. ATELIERELE PROSPERITĂȚII sunt un concept prin care autorul își conduce cursanții spre reuşita socială și materială însă doar după ce aceștia dobândesc mai întâi prosperitatea mentală și spirituală. „Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și toate celelalte se vor adăuga vouă”. Dinu Criste vă propune să parcurgeți drumul din robia sărăciei spre pământul făgăduinței. E calea spre tărâmul în care curge lapte și miere. E drumul succesului.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Evenimentul va include și momente artistice destinate tinerilor aflați în căutarea fericirii mântuitoare, cu participarea excepţională a tenorului Andrei Banc şi a lui Gino.

Tenorul Andrei Banc, va întregi seara oferindu-ne un recital de arii și canţonete celebre. Prin discursul interpretativ acesta își exprimă de fiecare dată credința că ,,fără iubire și fără frumos suntem săraci oricât am avea”. Acestui moment se va alătura şi artistul de pe meleagurile albei, Gino, care va dinamiza seara cu câteva piese de muzică uşoară, din repertoriul românesc şi internaţional.

Activitatea face parte din planul de lucru al Grupului de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia şi se încadrează în activităţile ce se desfăşoară în toată ţara, în anul 2016 Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti. (V.N.)

Protopop, Pr. Teofil Slevaş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO| „Bătălia pentru Singidava”, spectacol de reconstituire istorică pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Bătălia pentru Singidava”, spectacol de reconstituire istorică pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir Sâmbătă, 25 mai, pe esplanada din fața Catedralei Ortodoxe din Cugir, a avut loc un spectacol de reconstituire istorică intitulat „Bătălia pentru Singidava”. Organziatorii evenimentului au fost Primăria și Consiliul Local Cugir, Centrul Cultural „Valentin Uritescu” Cugir, Asociația „Dacii Singidavei” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea