Conduşi de Bachus

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

lAgenţii de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au oprit pentru control pe strada Călăraşi din municipiul Sebeş, un autoturism condus de N.M., de 37 de ani, din Sebeş. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la Spitalul municipal Sebeş unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
lPoliţiştii rutieri au oprit pe strada Victoriei din oraşul Cugir un autoturism condus de A.D.N., de 30 de ani, din Cugir. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Cugir unde i-au fost recoltate 2 probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
În ambele cazuri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere de către o persoană a unui autovehicul având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei