Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Conductele și branșamentele de gaze din Miraslău vor fi înlocuite: Undă verde din partea APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conductele și branșamentele de gaze din Miraslău vor fi înlocuite.  APM Alba a dat undă verde pentru realizarea proiectului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Prezentul proiect face referire la lucrările de “Înlocuire conducte și branșamente gaze presiune redusă, localitatea Miraslău, județul Alba.“ Lungimea conductei și branșamentelor proiectate este de 7.100 m.

Se va înlocui conducta de gaze naturale de presiune redusă, existentă, din OL cu montaj alternant (subteran/suprateran) pozată în localitatea Miraslău, cu o conductă de gaze naturale presiune redusă proiectată din PE 100 SDR11, cu montaj subteran și OL în montaj suprateran, în domeniul public. Lungimea totală a conductei si bransamentelor proiectate va fi de 7100,00 m. Conducta va fi realizată din polietilenă și oțel, iar branșamentele vor fi realizate de asemenea din polietilenă, pozată subteran până la limita de proprietate, a imobilelor.

Amplasamentul lucrărilor de construire a obiectivului de investiții se află pe teritoriul județului Alba, în localitatea Miraslău.

Conducta de distribuție gaze naturale este amplasată în intravilanul locațității Miraslău. Suprafața totală de teren afectată de săpătură pentru montajul conductelor și branșamentelor va fi de 2840 mp, luând în considerare o lățime a săpăturii de 0,4 m pentru montajul subteran al conductelor. Din suprafața totală de teren afectat de săpătură, pentru montajul conductelor de distribuție va fi afectată o suprafață de teren de 2383 mp, restul suprafeței fiind afectată în cazul săpăturii deschise pentru montajul branșamentelor.

Urmărirea comportării în exploatare și întreținerea în timp a conductei se face de către serviciul specializat al S.C. DELGAZ GRID S.A.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători

Bogdan Ilea

Publicat

în

Programul băncilor de Paște 2024: Ce orar de funcționare au CEC BANK, BCR, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, BRD și ING Bank de sărbători Mai multe bănci din România au un program special de interacțiune cu clienții în perioada sărbătorilor pascale.  CEC Bank CEC Bank a luat toate măsurile pentru ca, în zilele care sunt declarate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea