Rămâi conectat

Actualitate

Condamnații cu pedepse mici ar putea să-și execute sentința la ei acasă – proiect PNL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partidul Național Liberal a lansat un proiect de lege prin care persoanele condamnate, care au pedepse mici, să aibă parte de un regim mai lejer de executare al pedepsei.

Prin acest proiect, cei cu condamnări până în doi ani ar urma să beneficieze de executarea la domiciliu a pedepsei, cu supraveghere electronică, respectiv brăţară, iar cei cu pedepse până în trei ani, de muncă în folosul comunităţii, executarea pedepsei urmând să se realizeze sâmbăta şi duminica, în centre specializate, altele decât penitenciarele.

Alina Gorghiu a precizat că va avea loc o întâlnire cu ministrul Justiției, Raluca Prună, pentru a discuta acest proiect de lege și a-l promova prin în spațiul public.

Sursa Stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea