Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Condamnați definitiv pentru “tentativa la omor deosebit de grav” și “infracțiuni informatice” formă continuată, săltați de polițiști și duși la Penitenciarul Aiud

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 iunie 2012, orele 20.30, cu ocazia executării serviciului de patrulare pe raza satului Lunca – comuna Valea Lungă, jud. Alba, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Jidvei, au oprit pentru legitimare pe numitul R.N., de 30 de ani, cu domiciliul în comuna Valea Lungă, judeţul Alba.

Procedând la interogarea bazelor de date ale poliţiei, s-a constatat R.N. posedă mandat de executare a pedepse privative de libertate de 8 ani închisoare pentru “tentativa la omor deosebit de grav”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 20 din C.p. raportat la art. 174, alin 1, art. 176, alin. 1,  lit. b din Cod penal, emis de Tribunalul Sibiu, iar la data întocmirii dosarului penal avea domiciliul în municipiul Mediaş, jud. Sibiu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Condamnatul a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, în vederea clarificării situaţiei juridice, urmând a fi depus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Aiud, pentru executarea pedepsei.

În cel de-al doilea caz, ieri în jurul amiezii, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentului Urmăriri, l-au identificat pe B.R., de 29 ani, din Alba Iulia, Jud. Alba, care este condamnat de Tribunalul Alba la executarea unei pedepse privative de libertate de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de constituire în grup infracţional organizat, introducerea fără drept de date informatice într-un sistem informatic în formă continuată şi înşelăciune în formă continuată.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea