Rămâi conectat

Cultură Educație

Concursul de experți în management educațional: IȘJ Alba a publicat lista candidaților admiși în etapa de selecție online

Ziarul Unirea

Publicat

în

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Alba a publicat, marți, lista candidaților admiși în etapa de selecție a concursului pentru Corpul Național de Experți în Management Educațional (CNEME), sesiunea 2017.

ISJ Alba06Citește Lista candidaţilor admişi în etapa de selecţie online

Înscrierile s-au făcut online pe site-ul Corpului Naţional de Experţi în Managementul Educaţional în perioada 11 – 16 ianuarie 2017.

Depunerea portofoliului cu documentele prevăzute la art. 7 din Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru CNEME, aprobată prin OMECTS 5549/2011, cu completările şi modificările ulterioare, se face la sediul ISJ Alba – SECRETARIAT, în perioada 17-23 ianuarie 2017.

Afişarea rezultatelor evaluării portofoliilor se face în 3 februarie 2017, iar eventualele contestaţii se depun în perioada 6-10 februarie 2017.

Documentele reglementative ale celei de a 11-a serii de selecţie sesiunea 2016 sunt disponibile la adresa http://cneme.edu.ro/legislatie.php.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea