Rămâi conectat

Actualitate

Concurs local de proiecte pentru tineret la DJST Alba – suma alocată 32.580 de lei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Ministerul Tineretului și Sportului organizează, în perioada 19 aprilie – 17 iunie, prin intermediul Direcțiilor Județene de Sport și Tineret, concursurile locale de proiecte. Aplicanții eligibili sunt Organizațiile Neguvernamentale de și pentru Tineret.

Suma alocată pentru județul Alba este de 32.580 de lei iar proiectele se depun la sediul din Alba Iulia al DJST (str. Dr. I. Rațiu nr.34).

Depunerea proiectelor se face între 7-20 mai a.c.; etapa de evaluare fără punctaj este programată între 21-23, afișarea făcându-se în 24 mai; depunerea completărilor sau îndreptarea erorilor din dosare se face între 27-31 mai; etapa de evaluare cu punctaj este programată între 3-4 iunie, afișarea rezultatelor se face în 5 iunie iar contestații pe se pot depune în perioada 6-10 iunie; după rezolvarea contestațiilor, afișarea rezultatelor finale se face în 17 iunie.

Perioada de derulare a proiectelor este 2 iulie – 15 noiembrie 2013.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea