Rămâi conectat

Ştirea zilei

Concurs directori de școli 2022, sesiunea a treia: Peste 50 de posturi LIBERE în Alba. Înscrierile au început astăzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Concurs directori de școli 2022, sesiunea a treia: Peste 50 de posturi LIBERE în Alba. Înscrierile au început astăzi

Înscrierile pentru concursul de directori, sesiunea iunie-octombrie 2022, au început pe data de 28 iunie și durează până pe 17 iulie, potrivit calendarului oficial. În perioada menționată anterior se depun dosarele la proba scrisă. Procedura de înscriere a fost trimisă de Ministerul Educației către inspectoratele școlare.

CLICK AICI PENTRU POSTURILE LIBERE DIN JUDEȚUL ALBA

Reamintim că până acum s-au derulat două sesiuni ale concursului de directori, iar ministrul Cîmpeanu a declarat la dezbaterea „Director de viitor”, organizată de Edupedu.ro și Asociația pentru Valori în Educație, că 20% dintre posturi au rămas neocupate. Tot atunci a anunțat și această a treia etapă. Concret, în primele două etape au fost ocupate 6.969 de posturi de director adjunct și directori, din cele 8.692 de posturi scoase la concurs. Cele rămase neocupate sunt 1.723 de posturi.

Înainte de încărcarea documentelor, trebuie parcurși pașii pentru crearea unui cont pe platforma concursdirectori.edu.ro. Mai jos este explicată procedura de utilizarea a platformei de înscriere.

Procedura de utilizare a platformei de înscriere

Primul pas pentru a demara procesul de înscriere este accesarea platformei prin intermediul următorului link: https://concursdirectori.edu.ro/

Pentru a demara crearea contului, trebuie să apăsați butonul Înscriere.

Pe pagina următoare veți bifa că ați luat la cunoștință Metodologia concursului și că vă dați consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul derulării concursului. De asemenea, vi se va cere adresa personală de email care va fi asociată cu contul dumneavoastră.

După ce ați bifat cele două opțiuni și ați adăugat adresa personală de email, puteți apăsa butonul Trimite. După trimiterea formularului de mai sus, veți primi pe adresa de mail indicată un nou email denumit Concurs Directori și Directori Adjuncți 2022: Link acces și validare cont. Acest link vă permite să continuați înscrierea. Link-ul este activ timp de 12 ore. Pentru a ajunge mai departe, apăsați acel link. Pentru a continua validarea contului, trebuie să navigați și să selectați opțiunea de Înscriere din meniul din partea de sus a paginii.

Formularul va fi activ în perioada 28 iunie (ora 7:00) – 17 iulie (ora 23:59), timp în care va fi validat contul și vor fi depuse dosarele pentru proba scrisă. În cadrul formularului, veți completa următoarele câmpuri:

  • nume
  • inițiala tatălui
  • prenume
  • CNP
  • adresa e-mail – aceasta va fi completată automat de aplicație, fiind cea pentru a accesa platforma
  • unitatea școlară unde sunteți titular/ă. Unitatea școlară poate fi căutată pe baza localității.

Pentru încărcarea documentelor, candidații vor accesa platforma https://concursdirectori.edu.ro/ și vor apăsa butonul Dosar din meniul din partea de sus a paginii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea