Rămâi conectat

Curier Județean

Concurs de scriere creativă în limba engleză, cu ocazia Valentine`s Day, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concurs de scriere creativă în limba engleză, cu ocazia Valentine`s Day, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Concurs de scriere creativă în limba lui W. Shakespeare, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba lansează primul concurs de scriere creativă în limba engleză, cu ocazia Valentine`s Day (Ziua Îndrăgostiților).

Sărbătoare de import? Fără doar și poate! Dar până la Dragobetele românesc (24 februarie), ce oportunitate perfectă să sărbătorim, în avans, dragostea și cărțile, valorificând fondul de volume în limba engleză, disponibile în colecțiile Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba!

CITEȘTE ȘI: Mesaje de Valentine’s day. Declaraţii, urări, SMS-uri şi mesaje de dragoste pe care le puteţi trimite persoanei iubite

Profităm de ocazie să vă reamintim de Raftul American, inaugurat în anul 2019, la Sala de lectură a bibliotecii, printr-o donație a Ambasadei SUA în România, cea care are grijă să-i sporească, periodic, numărul de volume.

„Be my Valentine!”, căci așa se numește concursul nostru, se adresează elevilor de gimnaziu și liceu, pe care îi provocăm să ne scrie, la alegere, dar în limba lui W. Shakespeare, poezii, scrisori de dragoste, scurte eseuri pe aceeași temă, cea a iubirii.

Le așteptăm pe toate începând de astăzi, până în 11 februarie, inclusiv, pe adresa [email protected], sau direct în mesaj privat, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, ori fizic, la sediu.

CITEȘTE ȘI: Mesaje de valentine’s day în limba engleză – traduse

Nu uitați să vă semnați, citeț, cu nume și prenume, să ne scrieți din ce localitate sunteți, de la ce școală, în ce clasă, precum și numele profesorului de engleză care vă îndrumă. Sigur va fi mândru! Efortul nu va rămâne nerecompensat!

Cele mai reușite creații vor fi postate, în data de 14 februarie, pe pagina de socializare a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, dar și într-una dintre publicațiile în format tipărit ale instituției.
În plus, punem la bătaie și premii palpabile, cărți cu CD-uri audio, în limba engleză, și alte mici surprize. Din comisia care va analiza creațiile voastre face parte și doamna profesoară Diana Mortură, o cunoașteți cu siguranță de la Clubul de engleză – English 4 Kids. Dacă scapă vreo greșeluță, nu-i bai, aranjăm noi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea