Rămâi conectat

Ştirea zilei

Concurs anulat pentru suspiciuni de fraudă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

  • Concursul pentru funcţiile de asistente şefe de secţie va fi reprogramat

Concursul pentru ocuparea a 19 funcţii de asistente şefe de secţie a fost anulat după ce comisia pentru Spitalul Judetean Alba05analizarea contestaţiilor a admis că există unele suspiciuni cu privire la rezultatele probei scrise, desfăşurate în 17 decembrie a.c. Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a organizat în 17 decembrie 2014 un concurs pentru ocuparea a 19 funcţii de asistenţi şefi de secţie, la care s-au înscris 23 de candidate. În urma probei scrise, secţia ORL a rămas fără nicio candidată (din două), Pediatria şi Neonatologia fără nicio candidată, iar  Cardiologia a rămas cu o singură candidată. În urma concursului au fost depuse trei contestaţii care puneau la îndoială corectitudinea concursului. Referitor la această stare de fapt, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a transmis următoarele: „Comisia de soluţionare a contestaţiilor, analizând contestaţiile depuse, a sesizat existenţa unor însemnări care puteau constitui semne distinctive, acestea putând conduce la identificarea autorilor de către examinatori. În aceste condiţii, managerul spitalului judeţean a decis reluarea examenului”. Concursul pentru ocuparea funcţiilor de asistente şefe de secţie va fi reprogramat la o dată ce va fi anunţată ulterior.
Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, s-ar părea că modul în care au fost încercuite unele dintre variantele testelor grilă au ridicat suspiciuni care au condus la anularea examenului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea