Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

CONCURS: Alexandra şi-a împodobit bradul cu multă dragoste, alături de familie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imaginea alăturată ne-a fost trimisă de Alexandra care este de părere că „Cel mai frumos brad este cel împodobit cu dragoste alături de familie”. Cu această ocazie doreşte să ureze tuturor Crăciun Fericit şi un An Nou plin de bucurii.

Ziarul Unirea şi Jidvei premiază în acest an cel mai votat brad de Crăciun. Concursul a fost lansat în 24 decembrie, iar cititorii ne-au trimis fotografii însoțite de scurte descrieri. Primii doi clasaţi în urma voturilor acordate de dumneavoastră vor câştiga câte un carton de vin.

Dacă doriți ca Alexandra să fie unul dintre câştigătorii concursului apăsați butonul Like şi recomandaţi acest articol până în data de 29 decembrie, ora 23.59.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea