Rămâi conectat

Actualitate

Concurență mare pentru ocuparea a două posturi de medic legist la Spitalul din Alba Iulia: 10 medici – admiși la concurs

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Posturile respective au fost deținute în ultimii ani de soții Vieru.

Spital Alba Iulia02Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia organizează în data de 17 martie, la ora 10:00, concurs pentru ocuparea a două posturi de medic în specialitatea medicină legală în cadrul Serviciului de Medicină Legală a județului Alba.

Site-ul Spitalului din Alba Iulia a publicat numele medicilor care au fost declarați admis în urma depunerii dosarelor: Adriana Nedu, Ioana Petrean, Cosmin Cârstoc, Șerban Stoica, Raluca Legian, Nicolae Nicoară, Roxana Duncea, Ana Pura, Gabriel Pufu și Teodora Tulbure.

Proba scrisă va avea loc în data de 17 martie 2015, ora 10.00, iar proba clinică sau practică va avea loc în maxim patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Dosarul pentru înscriere la concurs s-a putut depune până în data de 2 martie 2015 ora 15.00 la serviciul resurse umane din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia și a trebuit să conțină în mod obligatoriu următoarele documente:

  1. Formularul de înscriere (de la Serviciul resurse umane);
  2. Copia actului de identitate;
  3. Copia xerox a diplomei de medic și adeverință de confirmare în gradul profesional;
  4. Acte doveditoare pentru calcularea punctajului prevăzut în anexa nr.3 la ordin;
  5. Declarație scrisă din care să rezulte că nu a fost condamnat penal pentru fapte ce-l fac incompatibil pentru postul pentru care dorește să concureze;
  6. Certificat privind starea de sănătate;
  7. Dovezi că în ultimii 5 ani nu a fost sancționat de unitățile în care a activat și de Colegiul Medicilor din România;
  8. Copie xerox de pe autorizația de liberă practică/certificat de membru;
  9. Curriculum vitae.

Bibliografie: Tematica de concurs este cea pentru obținerea gradului de medic specialist

Concursul se va organiza cu respectarea Ordinului nr.698/2001, la sediul DGASPC Alba – Sala de ședințe, Bulevardul 1 ”Decembrie 1918” Alba Iulia, nr 68.

Medicii legiști, soț și soție, Gheorghe și Floarea Vieru, se pensionează după zeci de ani de activitate la Serviciul județean de Medicină legală Alba.

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Examenul de BACALAUREAT | Schimbare importantă pentru cei care au obținut note mici: Ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele Absolvenții de liceu care au dat examenul de Bacalaureat și l-au luat cu o medie de cel puțin 6, 5 la toate materiile, ar putea avea posibilitatea de a-și mări notele. Un proiect a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea