Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Concurență mare pe locurile pentru Poliția Animalelor. Media este de 16 candidați pe un loc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concurență mare pe locurile pentru Poliția Animalelor. Media este de 16 candidați pe un loc

Este concurență mare la posturile pentru Poliția Animalelor, în medie 16 candidați pe un loc, cea mai mare concurență fiind pe posturile de agent de poliție, unde sunt primite peste 23 de cereri. Persoanele care vor candida pe unul dintre cele 264 de posturi de ofițeri și agenți de poliție au depus peste 4.300 de cereri de înscriere.

Este concurență mare pentru locurile scoase la concurs pentru posturile de la Poliția Animalelor, pentru fiecare post fiind depuse, în medie, 16 cereri.

Citește și: Poliția Animalelor, operațională până la sfârșitul anului. Marcela Vela anunță ZILE NEGRE pentru abuzatorii animalelor

În perioada de înscriere, au fost primite mai mult de 16 cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecția animalelor, anunță Poliția Română.

Cea mai mare concurență este pe posturile de agent de poliție, fiind primite peste 23 de cereri, în medie, pentru fiecare post scos la concurs.

Peste 4.300 de cereri de înscriere au fost depuse de persoane care vor candida pe unul dintre cele 264 de posturi de ofițeri și agenți de poliție, scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă, pentru structurile de protecția animalelor.

Astfel, au fost primite 2.984 de cereri de înscriere pentru cele 129 de posturi de agent de poliție scoase la concurs și 635 de cereri pentru cele 49 de posturi de ofițer de poliție.

Citește și: Poliția Animalelor, înființată OFICIAL: Va avea 488 de angajaţi şi 88 de medici veterinari în toată țara

De asemenea, au fost primite 699 de cereri de înscriere la concurs pentru cele 86 de posturi de ofițer de poliție cu specializarea medic veterinar.

În această perioadă, se desfășoară activitatea de validare a candidaturilor și probele eliminatorii de concurs, urmând ca, la data de 23 ianuarie 2021, să se desfășoare proba scrisă.

Sursă: alephnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea