Concerte de RUSALII la Alba Iulia, cu măsuri de distanțare socială și verificarea temperaturii la intrare: La ce evenimente pot participa albaiulienii duminică și luni

Centrul de Cultură „Augustin Bena” organizează două spectacole cu ocazia Sărbătorilor de Rusalii. Duminică, 7 iunie, pe scena din Piața Cetății va avea loc un concert de muzică populară, iar luni, 8 iunie, un concert de muzică clasică.

„Duminică, de la ora 18.00 va fi un spectacol folcloric, cu Ansamblul Folcloric al județului Alba. Nu mergem pe spectacole ample care să genereze public mare din prima, să testăm puțin ce se întâmplă cu toate măsurile. Luni, a doua zi de Rusalii, va fi muzică clasică, Cvartetul de Coarde al județului Alba”, a declarat pentru ziarulunirea.ro Alexandru Pal, directorul Centrului de Cultură „Augustin Bena”.

ELIT
Citește și: Mesaje de RUSALII 2020

La evenimente vor fi maximum 500 de participanții, intrarea fiind liberă, masca de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului, iar cei care vor dori sa intre în zona de desfășurare a evenimentului vor trebui să permită verificarea temperaturii. Se va respecta distanțarea socială de 2 metrii și la intrarea în spațiul de concert fiecare spectator va trebui să-și dezinfecteze mâinile la o stație specială de dezinfectare.

Scena în aer liber va găzdui spectacole de folclor, teatru, muzică, dans pe tot parcursul sezonului estival. Spaţiul este clar delimitat, astfel încât să se asigure distanțarea socială atât între scenă și public, cât și între cele 500 de locuri pe scaune pregătite.

Mihail David - 2020

Spectacolele vor fi organizate de către Consiliul județean Alba prin instituțiile subordonate și Primăria municipiului Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...