Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Concerte de RUSALII la Alba Iulia, cu măsuri de distanțare socială și verificarea temperaturii la intrare: La ce evenimente pot participa albaiulienii duminică și luni

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Centrul de Cultură „Augustin Bena” organizează două spectacole cu ocazia Sărbătorilor de Rusalii. Duminică, 7 iunie, pe scena din Piața Cetății va avea loc un concert de muzică populară, iar luni, 8 iunie, un concert de muzică clasică.

„Duminică, de la ora 18.00 va fi un spectacol folcloric, cu Ansamblul Folcloric al județului Alba. Nu mergem pe spectacole ample care să genereze public mare din prima, să testăm puțin ce se întâmplă cu toate măsurile. Luni, a doua zi de Rusalii, va fi muzică clasică, Cvartetul de Coarde al județului Alba”, a declarat pentru ziarulunirea.ro Alexandru Pal, directorul Centrului de Cultură „Augustin Bena”.

Citește și: Mesaje de RUSALII 2020

La evenimente vor fi maximum 500 de participanții, intrarea fiind liberă, masca de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului, iar cei care vor dori sa intre în zona de desfășurare a evenimentului vor trebui să permită verificarea temperaturii. Se va respecta distanțarea socială de 2 metrii și la intrarea în spațiul de concert fiecare spectator va trebui să-și dezinfecteze mâinile la o stație specială de dezinfectare.

Scena în aer liber va găzdui spectacole de folclor, teatru, muzică, dans pe tot parcursul sezonului estival. Spaţiul este clar delimitat, astfel încât să se asigure distanțarea socială atât între scenă și public, cât și între cele 500 de locuri pe scaune pregătite.

Spectacolele vor fi organizate de către Consiliul județean Alba prin instituțiile subordonate și Primăria municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea