Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Concert ”Talisman” și multe surprize – cadourile Primăriei Cugir pentru doamnele și domnișoarele din oraș, de Ziua Femeii

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Surprize pe bandă rulantă pentru cele aproape 300 de doamne şi domnişoare care au participat la petrecerea organizată de Primăria Cugir și Casa de Cultură, cu ocazia Zilei Femeii.

Chiar de la intrarea în cantină, reprezentantele sexului frumos au descoperit o sală modernă, cu pardoselile acoperite cu mochete, cu două ringuri de dans din parchet laminat, străjuite de stâlpi tapeţaţi şi frumos împodobiţi. Lucrările de modernizare au fost urgentate astfel încât, de ziua lor, invitatele să se bucure de un cadru plăcut şi rafinat.

cugir1Programul artistic a debutat cu un moment dedicat mamelor de către copiii Cercului de canto şi chitară al Casei de Cultură, urmat de dansuri de societate oferite de copiii asociaţiei ProDance Cugir.

De departe, cea mai mare surpriză pregătită de conducerea primăriei a reprezentat-o prezenţa trupei Talisman care a făcut furori în rândul celor aproape 300 de femei, ajungând la inimile lor cu celebrele melodii “De ziua ta iubito”, “Numai una”, “Pe umeri pletele-i curg râu”. Mega-show-ul făcut de solistul Alin Oprea, solo-urile de chitară şi percuţie ale instrumentiştilor trupei Talisman au creat o atmosferă incendiară în rândul doamnelor şi domnişoarelor prezente.

cugir4Şi pentru că publicul a fost extrem de diferit ca vârstă şi pasiuni muzicale, organizatorii s-au asigurat că toate doleanţele participantelor în materie de muzică vor fi implinite. Asftel,  taraful Casei de Cultură, împreună cu Cristian Fodor şi Ionela Dărab au reuşit umple ringul de dans, contribuind la buna dispoziţie a celor prezente.

Chiar dacă  primarul, Adrian Teban nu a putut fi prezent, fiind plecat la Atena, la Summit-ul European al Regiunilor şi Oraşelor, doamnele şi domnişoarele au primit din partea domniei sale şi a consilierilor locali liberali câte o floare, în semn de preţuire. Una peste alta, petrecerea de 8 Martie organizată de Primăria Cugir şi Casa de Cultură a fost una reuşită, succesul fiind garantat de muzica bună, mâncarea gustoasă, servirea excelentă şi  decorul plăcut”, a precizat reprezentantul administrației locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea