Rămâi conectat

Ştirea zilei

Concert extraordinar, duminică la Alba Mall

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Festivalul Internaţional EUROPAfest, o adevărată sărbătoare a muzicii, călătoreşte pentru prima oară în istoria sa de 18 ani în afara Bucureştiului, făcând un popas special la Alba Iulia. Concertul extraordinar al trupei ATMASFERA va putea fi văzut de către toţi iubitorii de muzică în data de 8 mai, ora 19.00, la Alba Mall.
Festivalul Internaţional EUROPAfest, organizat de jmEvents, este singurul festival din Europa care reuneşte jazz, blues, pop şi muzică clasică, prezentând pentru o săptămână peste 300 de muzicieni din 45 ţări.
Spiritul Festivalului va fi prezent anul acesta şi în Alba Iulia. Toţi cei interesaţi vor putea să participe gratuit, cu sprijinul Roşia Montană Gold Corporation (RMGC), la concertul trupei ATMASFERA, o formaţie importantă pe scena muzicală mondială, alcătuită din artişti polonezi şi ucraineni. „Festivalul EUROPAfest are o bogată tradiţie în România ca eveniment muzical de calitate, la standarde europene, care sunt la fel de importante în orice domeniu, fie că e vorba de cultură, fie de industrie. De obicei, astfel de manifestări de anvergură sunt accesibile doar publicului din Capitală, de aceea ne bucurăm să putem oferi întregii comunităţi din judeţul Alba un concert deosebit, chiar în inima ţării”, a declarat Dragoş Tănase, Director General al RMGC.
ATMASFERA cuprinde un repertoriu live original, care deschide inimile tuturor celor care îi ascultă, fapt confirmat de premiile şi apariţiile de până acum: câştigători ai Golden Spinner, desfăşurat pe scena Woodstock, cel mai mare festival open-air din Polonia (peste 400.000 spectatori) şi finalişti în cunoscuta Global Battle Of The Bands în Londra. Cei 6 interpreţi reuşesc să îmbine perfect influenţele ethno-rock, folk, world music, instrumental şi muzică contemporană, oferindu-ne ocazia rară de a trăi o experienţă profundă şi universal valabilă.
O nouă dovadă că oraşul Alba Iulia se bucură de apreciere la nivel european şi îmbrăţişează noutatea, împreună cu valorile tradiţionale. La finalul anului trecut, tot datorită iniţiativei RMGC, oraşul Alba Iulia s-a bucurat de prezenţa marelui actor Horaţiu Mălăele, în turneul cu spectacolul de mare succes „Măscăriciul”.(A.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea