Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Concert extraordinar de Crăciun la Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Primăria Oraşului Cugir şi Casa de Cultură vă invită să luaţi parte la concertul extraordinar de CRĂCIUN susţinut de formaţia vocal-instrumentală Anton Pann din Bucureşti. Concertul va avea loc duminică, 19 decembrie, ora 18.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură.
Biletele se găsesc la Casa de Cultură Cugir, zilnic între orele 8.00-18.00 şi duminică 19 decembrie între orele 15.00-18.00, costul unui bilet fiind de 25, respectiv 15 lei.
Sunteţi aşteptaţi cu drag, pentru ca împreună, acum în postul Crăciunului, să pătrundem în spiritul şi taina acestei mari sărbători a Naşterii Mântuitorului. (Primăria Oraşului Cugir)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea