Rămâi conectat

Actualitate

Comunismul s-a reîntors: Mai mulți români au început să-și pârască la 112 vecinii întorși din străinătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Comunismul s-a reîntors: Mai mulți români au început să-și pârască la 112 vecinii întorși din străinătate

Două persoane din Prahova au sunat la 112 ca să îşi reclame vecinii sosiţi din Italia. Potrivit unor surse locale, oamenii au spus autorităţilor că vecinii lor au febră, că s-au întors din Italia şi nu au declarat, la intrarea în ţară, locul din care vin.

Sursele citate susţin că una dintre persoanele care a apelat numărul de urgenţă şi-a dat şi o identitate falsă.

Cu toate acestea, autorităţile au fost făcute verificări în urma reclamaţiilor, iar în urma acestora s-a stabilit că este vorba de alarme false, provocate de teama coronavirusului.

În judeţul Prahova, 170 de persoane revenite din China şi Italia sunt izolate la domiciliu, fără să prezinte simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus, a spus, joi, prefectuil judeţului, Cristian Ionescu.

Ministerul Sănătăţii a deschis o linie verde pentru toţi cei care au nevoie de sfaturi sau de informaţii privitoare la coronavirus.

Până acum au fost primite aproape 4.000 de apeluri de la persoane care au solicitat informații despre modalitățile de prevenție, dar și despre calea de urmat în cazul în care există suspiciuni asupra contractării virusului.

Atenţie însă, nu este o linie de urgenţă! Dacă vă confruntaţi cu o problemă medicală serioasă, sunaţi tot la 112. Din păcate, în aceste zile mulţi au exagerat şi au ţinut liniile ocupate. Unii au întrebat, de pildă, dacă ar trebui anulate petrecerile de 1 şi de 8 martie.

sursa: stirileprotv.ro, mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea