Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă USR – PSD inaugurează kilometri de minciuni

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

USR Alba îi transmite ministrului Cuc că locuitorii din județul Alba s-au săturat de kilometri de minciuni pe care îi inaugurează ori de câte ori vine în județ.

Recent, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat din nou stadiul lucrărilor la autostrada A10 Sebeș-Turda, loturile 1 și 2. În stilul caracteristic, domnul ministru Cuc a declarat că tronsonul Sebeș -Alba Iulia va fi dat în folosință în luna decembrie a acestui an.

Ulterior, reprezentanții Asociației Pro Infrastructură au inspectat cele două loturi de autostradă și concluzia acestora este foarte clară: anul acesta nu se va inaugura niciun kilometru de autostradă în județul Alba.

Apoi, optimismul domnului ministru a intrat în criză pe lotul doi, situat între orașele Alba Iulia și Aiud, acolo unde stadiul lucrărilor este de doar 50%. Lider autoritar, Cuc a „cântat” a pagubă în fața presei amenințând constructorul Aktor cu rezilierea contractului. Sigur, domnul ministru a dorit să se facă puțin celebru la TV, pentru că în realitate rezilierea contractului presupune întârzierea finalizării tronsonului de autostradă cu cel puțin 4 ani.

În campania electorală pentru europarlamentare, PSD ALBA se lăuda, ca de obicei, că stadiul lucrărilor pe cele două tronsoane de autostradă este 50%. Ce nu au vrut să spună domnii de la PSD este faptul că cele două tronsoane trebuiau finalizate în 2016. Cu alte cuvinte, PSD și toți miniștrii lor de transporturi inaugurează, în Alba, kilometri de minciuni.

Biroul de presă al USR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Europarlamentar Victor Negrescu, coordonator PSD Alba: Oamenii din Apuseni au nevoie de fapte. DN 74A, surpat în urma ploilor, consolidat și reparat până la sfârșitul lunii mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

Europarlamentar Victor Negrescu, coordonator PSD Alba: Oamenii din Apuseni au nevoie de fapte. DN 74A, surpat în urma ploilor, consolidat și reparat până la sfârșitul lunii mai „Oamenii din Apuseni au nevoie de fapte. Am locuit în zonă și știu că s-au săturat de vorbe și de pliantele pe care le primesc la fiecare patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea