Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Siguranța unui trai mai bun în Alba începe pe 6 decembrie! (P)

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Siguranța unui trai mai bun în Alba începe pe 6 decembrie!

Campania electorală a început într-o perioadă în care nu ar fi trebuit să se organizeze alegeri parlamentare, deoarece viața și protejarea sănătății oamenilor sunt cele mai importante. Așa cum a făcut-o și în cazul alegerilor locale, PNL preferă în continuare să sacrifice sănătatea oamenilor. Acum liberalii au mers și mai departe, închizând școlile fără să ofere o alternativă reală elevilor și studenților. Disperați că scad în sondaje, PNL mimează responsabilitatea după ce tot ei au generat situația în care ne aflăm astăzi printr-un management defectuos al crizei medicale. Ca dovadă, după ce mulți din miniștrii au candidat la alegerile locale, acum majoritatea se prezintă ca și candidați la alegerile parlamentare, fiind mai preocupați să fie aleși decât să facă ceva pentru țară.

Astfel, fără voia noastră, începem o campanie electorală atipică, în care suntem nevoiți să utilizăm alte mijloace pentru a comunica cu oamenii. Dar suntem pregătiți pentru această luptă. Partidul Social Democrat este partidul oamenilor și rămâne formațiunea politică care muncește pentru cei mulți. Vrem să ne luptăm pentru ceea ce este drept, să ne luptăm pentru oamenii din Alba, deși avem în față noastră un partid politic nemilos care își urmărește doar propriul interes, cu reacții inumane. Decesele generate de COVID-19 sunt pentru ei doar simple cifre și în mod ironic, după ce au ținut oamenii închiși acum îi cheamă la vot.

M-am săturat de acest tip de comportament și acest lucru m-a împins să intru în această luptă. Privesc funcția de parlamentar asemenea uneia pline de obligații și îndatoriri, pe care îmi asum cu onestitate că le voi respecta, conștient că în Parlamentul României voi fi reprezentantul tuturor și că trebuie să demonstrez că sunt capabil să o fac cu succes încă din prima zi. Nu voi uita nici o clipă de unde am plecat și voi fi partenerul tuturor comunităților locale, indiferent de culoarea politică a primarului, pentru că știu că doar așa putem face mai multe pentru oamenii pe care dorim să îi reprezentăm. Iar pentru mine binele oamenilor, siguranța unui trai mai bun și dezvoltarea localităților sunt cele mai importante.

Mereu am considerat că problemele oamenilor sunt, în egală măsură, și ale celor aleși, care trebuie să se implice activ în soluționarea acestora. De multe ori, reprezentanții aleși sunt ultima soluție pentru oameni epuizați și aflați la limită în fața unei birocrații mult prea stufoase și a disprețului cu care sunt tratați de anumiți decidenți. Lipsit de orice orgolii politice mă voi lupta pentru fiecare dintre aceștia așa cum am făcut-o în timpul mandatului meu de primar în care m-am implicat de la asfaltări până la cele mai mici nevoi ale tinerilor din comună.

În 2020, cu 88% din voturi, am fost ales primar al comunei Ciuruleasa pentru al patrulea mandat consecutiv, dar dincolo de orice cifre de fiecare dată a stat încrederea pe care oamenii au avut-o în mine. Voi schimba funcția, dar nu principiile și convingerile. Voi munci asiduu pentru îmbunătățirea legislației, reducerea birocrației și conectarea mai bună cu cetățeanului pentru că dincolo de toate vorbim de oameni și comunități care au nevoie de soluții rapide la problemele lor. Avem nevoie de o societate mai echitabilă.

Îmi voi exercita fiecare zi de mandat menținând un dialog permanent cu cetățenii. Așa cum am făcut-o și în calitate de primar, mereu alături de oameni. Voi acționa mânat de convingerea că sunt în serviciul poporului și conștient de faptul că fiecare mandat are un început, dar și un sfârșit, iar cel mai important este să pun o cărămidă la reconstrucția României. Și mereu să îi pot privi pe oameni cu inima deschisă, respect și onestitate!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Jurist Radu Marcel Tuhuț

Candidat din partea PSD Alba la Camera Deputaților

 -Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba

-Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/

-CUI mandatar financiar județean 11200020

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea