Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Senatorul Călin Matieș – intervenție la Ministerul Sănătății pentru pacienții din Alba și pentru respectarea drepturilor donatorilor de sânge!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senatorul Călin Matieș – intervenție la Ministerul Sănătății pentru pacienții din Alba și pentru respectarea drepturilor donatorilor de sânge!

Senatorul PSD de Alba, Călin Gheorghe Matieș, a întreprins demersurile necesare pentru ca donatorii Centrului de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia să primească, în cel mai scurt timp posibil, tichetele de masă pe care le merită la fiecare act de donație.

În prezent, aceștia sunt puși pe liste de așteptare, deoarece la Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia nu au ajuns până acum cardurile cu bonuri valorice cu care își pot achiziționa produse alimentare, iar tichetele pe suport de hârtie au fost eliminate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Social-democratul Călin Matieș a aflat de această situație cu ocazia participării la o acțiune de donare de sânge organizată de PES activists Alba, după ce a discutat cu personalul medical, iar apoi a  transmis ministrului Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, o adresă de informare cu prezentarea detaliată a situației.

Senatorul PSD a oferit inclusiv soluții de moment pentru rezolvarea situației privind cardurile – absența cipurilor, la nivel mondial, resimțindu-se și în alte domenii de activitate. În situația de față, este necesară inclusiv analizarea posibilității reintroducerii tichetelor de masă pe suport de hârtie, pentru o perioadă limitată de timp, astfel încât pacienții care au nevoie de sânge să nu fie afectați.

”Fac apel la toți cei cărora sănătatea le permite să doneze sânge pentru a veni în sprijinul celor aflați în suferință, pe patul de spital. Oameni buni, veți primi tichetele de masă retroactiv și sper că în curând problema va fi rezolvată. Să nu uităm că cea mai însemnată răsplată, pentru lucrurile bune pe care le facem pe pământ, o vom primi în ceruri”, a spus Călin Matieș.

Avem convingerea că ministrul Sănătății va acționa în urma intervenției senatorului Călin Matieș, va găsi cele mai bune soluții, iar numărul donatorilor de sânge nu va scădea.

Comunicat de presă,

Organizația județeană a PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea