Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

COMUNICAT DE PRESĂ – S.C. CASA LUC PROIECT S.R.L.

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

24 octombrie 2018

COMUNICAT DE PRESĂ

 S.C. CASA LUC PROIECT S.R.L.  informează

Privind finalizarea activităților în proiectului “CRESTEREA COMPETITIVITATII S.C. CASA LUC PROIECT S.R.L. PRIN TEHNOLOGIZAREA PROCESULUI DE EXECUTIE”. Proiectul a fost prevăzut a se derula în perioada 22.12.2017 si pana la data de 31.12.2018.

Proiectul “CRESTEREA COMPETITIVITATII S.C. CASA LUC PROIECT S.R.L. PRIN TEHNOLOGIZAREA PROCESULUI DE EXECUTIE”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către S.C. CASA LUC PROIECT S.R.L.  și are o valoare totală de 1,366,952.94 lei, din care 892,027.07 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.  Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Proiectul S.C. CASA LUC PROIECT S.R.L.  consta in consolidarea pozitiei pe piata a S.C. CASA LUC PROIECT S.R.L. in domeniul lucrariilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Premisa indeplinirii acestui scop o reprezinta imbunatatirea procesului de executie prin utilizarea noilor tehnologii si majorarea capacitatii de executie, astfel fiind necesara realizarea unei investitii in vederea achizitionarii de mijloace fixe moderne, de ultima generatie, specifice domeniului de activitate vizat.

În urma implementării, prin activitățile realizate în proiect, s-au realizat următoarele:

–  Achiziționarea urmatoarelor echipamente tehnologic noi: Patforma mobila de tip armonica  – 1 buc, Platforma aeriana mobila articulata – 1 buc, Cilindru vibrocompactor tandem articulat – 1 buc, Placa compactoare reversibila  – 1 buc, Mai compactor – 1 buc, Turn pentru iluminat mobil cu panou fotovoltaic  -1 buc, Miniexcavator pe senile – 1 buc, Miniincarcator rigid – 1 buc.

–  S-au creat 5 noi locuri de muncă

Impactul proiectului la nivelul localității/regiunii este dat de faptul că prin această investiție societatea comercială va putea oferii servicii de lucrări de construcții de calitate în comunitatea locală și în regiune, în ceea ce priveste domeniul lucrariilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, determinând prin noile contracte reinvestirea resurselor financiare încasate în comunitatea locală aducând în felul acesta un aport la dezvoltarea acesteia, si implicit, la crearea de noi locuri de munca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea