Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă | Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD de Alba: „Misiunea mea continuă: Dezvoltarea comunității Țării Moților și respectarea intereselor oamenilor din Alba sunt pe primul plan!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Comunicat de presă | Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD de Alba: „Misiunea mea continuă: Dezvoltarea comunității Țării Moților și respectarea intereselor oamenilor din Alba sunt pe primul plan!”

În curând, se vor împlini 30 de ani de când sunt membru al PSD, acesta fiind și singurul partid politic în care am activat. Pe lângă funcțiile politice, am ocupat și funcții publice, fiind consilier local, viceprimar, primar în comuna Ciuruleasa și în prezent, deputat al județului Alba. Din această poziție, îmi propun să fac tot ce este mai bun pentru oameni.

Am continuat, și în ultima perioadă, demersurile pentru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor, chiar dacă nu le-am făcut publice. Am solicitat Guvernului, printr-o interpelare parlamentară, alocarea de fonduri pentru reabilitarea drumurilor din Apuseni, în special a DN74A, între Abrud și Câmpeni, care a fost afectat în urma inundațiilor din ultimii ani. Guvernul PSD a mai alocat bani pentru modernizarea drumurilor din Apuseni și sper că acest lucru se va întâmpla din nou. Este esențial să avem infrastructură rutieră de calitate, care să faciliteze dezvoltarea economică a zonei și să asigure confortul și siguranța locuitorilor.

De asemenea, am reluat demersurile pentru înființarea primului cabinet de expertiză medicală în Munții Apuseni, la Abrud, care să deservească întreaga zonă. În lipsa acestuia, mii de oameni din Apuseni sunt nevoiți să parcurgă distanțe mari, până la Alba Iulia, ori de câte ori le este solicitată prezența fizică la cabinetele de expertiză medicală, în cadrul Comisiei Superioare de Expertiză Medicală a Capacității de Muncă, a comisiilor de protezare, de avizare sau control. Aceasta nu doar că reprezintă o povară financiară pentru cetățeni, dar și un risc pentru sănătatea lor.

Rămân fidel principiilor care au stat la baza carierei mele politico-administrative, plasând întotdeauna cetățeanul în centrul priorităților și luptând pentru a rezolva problemele comunităților din județul Alba. Oamenii merită să beneficieze de servicii medicale de calitate și de infrastructură rutieră modernă. Am reușit deja să aducem îmbunătățiri semnificative, dar este nevoie de mai mult pentru a asigura un trai mai bun pentru toți locuitorii din Alba.

Voi fi mereu alături de oameni, ascultându-le nevoile și reprezentându-le interesele în mod responsabil și dedicat. Prin experiența acumulată în cei aproape 30 de ani de activitate politică și administrativă, voi continua să lupt pentru progresul și bunăstarea locuitorilor din Țara Moților și județul Alba.

Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea