Rămâi conectat

Actualitate

Comunicat de presă| PSD Alba: Membri și simpatizanți social-democrați au donat sânge

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD Alba: Membri și simpatizanți social-democrați au donat sânge

Le mulțumim membrilor și simpatizanților social-democrați care au răspuns apelului PSD Alba și PES activists de a participa la acțiunea de donare de sânge, organizată joi dimineața, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia.

O parte dintre donatori au ajuns la prima oră în curtea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, iar ceilalți, care stau în zone mai îndepărtate ale județului, au ajuns mai târziu la acțiunea de donare, în funcție de posibilități.

Există persoane, aflate pe patul de spital, pentru care sângele este în momentele de suferință cea mai prețioasă resursă, de care au nevoie pentru a supraviețui.

Campania a fost coordonată de către medicul Tudor Alexandru, vicepreședinte PSD Alba și coordonator PES activists Alba.

”Nu este prima noastră acțiune de donare de sânge și, așa cum am promis la cea precedentă, promit și acum, nu va fi nici ultima!”, a spus medicul Tudor Alexandru.

În perioada de vară, numărul donatorilor de sânge este mult mai redus decât în celelalte perioade ale anului, însă nevoia este la fel de mare. Donarea de sânge crește imunitatea și scade riscul unui accident vascular cerebral, respectiv a infarctului miocardic.

De asemenea, donarea este benefică pentru sănătatea donatorului întrucât, în acest fel, sângele se regenerează și se reîmprospătează. O persoană care donează poate salva până la 3 vieți. Sângele este indispensabil vieții. Nu poate fi produs, nu poate fi cumpărat, iar donarea este un gest nobil!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români

Unirea Ziarul

Publicat

în

Soluție bazată pe tehnologii de recunoaștere a vocii și AI, dezvoltată de o echipă de programatori români O echipă de programatori români a dezvoltat o soluţie software bazată pe tehnologii de recunoaştere a vocii şi inteligenţă artificială (AI) care permite automatizarea părţi din scrierea de cod pe bază de comenzi vocale, scrie AGERPRES. Inovaţia a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea