Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Primarul ALDE, Florin Todericiu: „Comuna Cricău își continuă drumul spre dezvoltare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă| Primarul ALDE, Florin Todericiu: „Comuna Cricău își continuă drumul spre dezvoltare”

Prioritatile mele inca de la preluarea mandatului au fost legate de cresterea si imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor din comuna Cricau.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

In administratia publica locala sunt multe provocari insa cu multa munca si rezilienta se pot gasi solutii la problemele administrative.

Atragerea fondurilor europene, guvernamentale si judetene pentru dezvoltarea comunei noastre continua sa fie un obiectiv important in vederea atingerii scopului nostru: acela de a-i face pe cetatenii comunei noastre, mandrii ca sunt din Cricau.

Pe aceasta cale doresc sa informez opinia publica ca in comuna Cricau tocmai am finalizat implementarea proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii TIC în domeniul e-educație, în unitățile de învățământ , cod SMIS 144119, realizat în baza contractului de finanțare, încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României în calitate de Organism Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale. Proiectul a fost finanțat prin Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 2, Prioritatea de investiție 2c – Consolidarea aplicațiilor (TIC) pentru e-guvernare, e-învățare, e-incluziune, e-cultură, e-sănatate, Obiectiv Specific OS 2.4 – Creșterea gradului de utilizare a Internetului. Valoarea totală a proiectului a fost de 287.385,72 lei.

Valoarea finanțării nerambursabile in suma de: 245.599,97 lei. Obiectivul general al proiectului: asigurarea accesului elevilor la procesul de învățare în mediul on-line, prin dotarea unității de învățământ de pe raza comunei Cricău (Școala Gimnazială „Decebal” Cricău), cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației de tipul tabletelor școlare, precum și a altor echipamente/dispozitive electronice.

Rezultatele obținute în urma implementării proiectului: – 110 elevi și 26 de cadre didactice au fost sprijinite cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației, necesare desfășurării activităților didactice în mediul on-line. – Scoala Gimnaziala „Decebal” Cricău dotată cu echipamente de tip IT, astfel încât să se asigure în bune condiții desfășurarea activităților didactice, respectiv 110 tablete, 26 laptopuri, 7 videoproiectoare, 1 camera web, 2 ecrane de proiecție si 2 routere. Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Impreună investim in educația si viitorul copiilor din comuna Cricau!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Pop Ildi va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar

Unirea Ziarul

Publicat

în

Comunicat de presă | Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Pop Ildi va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar Tribunalul Alba a admis apelul făcut de PSD după ce PNL a contestat candidatura social-democratei Pop Ildi. Astfel, Pop Ildi va candidat pentru funcția de primar al comunei Lopadea Nouă pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea