Rămâi conectat

Economie

Comunicat de presă PNRR: Dotarea ȘCOLII GIMNAZIALE din comuna HOPÂRTA

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă

Comuna HOPÂRTA, în calitate de beneficiar, a semnat în data de 11.08.2023 contractul de finanțare  nr. 1194DOT/2023 pentru proiectul cu titlul ,,DOTAREA ȘCOLII GIMNAZIALE DIN COMUNA HOPÂRTA,, cod F-PNRR-DOTĂRI-2023-6036, finanțat prin  Planul Național de Redresare și Reziliență,  Pilonul VI. Politici pentru noua generație, Componenta 15, Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unități de învățământ și Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă asigurarea infrastructurii necesare pentru desfășurarea în condiții optime și creșterea calității actului educațional prin dotarea cu materiale didactice, mobilier și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale din comuna Hopârta, jud. Alba.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

Dotarea  laboratorului de informatică al Școlii Gimnaziale din comuna Hopârta  cu echipamente digitale și TIC;

Dotarea a 2 săli de clasă astfel din cadrul al Școlii Gimnaziale din comuna Hopârta  cu echipamente digitale și TIC;

Dotarea unui laborator multidisciplinar (biologie, chimie, fizică)  din cadrul al Școlii Gimnaziale din comuna Hopârta  cu echipamente digitate și TIC;

Dotarea cu mobilier pentru 2 săli de clasă din cadrul al Școlii Gimnaziale din comuna Hopârta.

Dotarea cu echipamente specifice a sălii din cadrul al Școlii Gimnaziale din comuna Hopârta.

Valoarea totală a Contractului de finanțare nr. 1194DOT/2023 este de 263.243,19 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 221.212,77 lei, iar valoarea TVA  eligibil aferentă este de 42.030,42 lei.

Durata proiectului este de 16 luni, perioada de implementare a acestuia realizându-se în intervalul august 2023- decembrie 2024.

Informații suplimentare despre proiect se pot obține de la Primăria Comunei Hopârta, localitatea Hopârta nr. 159, județul Alba, tel/fax. 0258/875713, e-mail: [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Salariul minim 2024: Întreprinderile mici și mijlocii cer Guvernului majorarea pragului de acordare a sumei de 300 de lei neimpozabili. Variante de calcul propuse

Bera Larisa

Publicat

în

Salariul minim 2024: Întreprinderile mici și mijlocii cer Guvernului majorarea pragului de acordare a sumei de 300 de lei neimpozabili. Variante de calcul propuse Firmele mici și mijlocii solicită Guvernului să majoreze pragul pentru acordarea facilităților cu 400 lei lunar, ajungând la 4.400 lei brut pe lună, față de nivelul actual de 4.000 lei brut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea