Comunicat de presă: Peștera de la Scărișoara ținută sub lacăt – Horațiu Florea reacționează

Horațiu Florea, coordonatorul PRO România Alba și candidatul acestei formațiuni pentru președinția Consiliului județean Alba, se arată contrariat de faptul că încă din luna octombrie a anului trecut, Peștera Scărișoara, este inaccesibilă turiștilor, fiind închisă pentru reamenajarea scărilor.

Mai rău este că vizitatorii veniți din toate colțurile țării află abia la fața locului acest lucru.

ELIT

Florea reclamă faptul că zilnic se pierd cel puțin 2000 de lei pe zi, bani care s-ar fi obținut din vânzarea de bilete, fără să se mai pună la socoteală pierderile micilor producători locali sau a proprietarilor de pensiuni agroturistice din zonă.

„Ghețarul de la Scărișoara reprezintă principala atracție a Munților Apuseni, fiind vizitat zilnic de sute de oameni. Oare când se vor trezi autoritățile noastre locale și vor realiza că una dintre șansele acestui frumos județ este tocmai valorificarea frumuseților sale naturale? Preocuparea noastră constantă va trebui să fie de a atrage noi și noi fonduri din turism, nu să ținem sub lacăt și ceea ce funcționa bine până acum” a declarat liderul PRO România Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419