Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Partidul Mișcarea Populară l-a omagiat pe cel care a fost „Crăișorul Munților” la casa memorială din Avram Iancu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ceea ce trebuia să fie o sărbatoare frumoasă în inima Apusenilor , cu ocazia Târgului de fete de pe Muntele Găina, eveniment secular, de o rară frumusețe și așteptat de foarte multă lume, din nefericire s-a transformat într-un fiasco total. Toate activitățile legate de eveniment au fost anulate de organizatori, urmare a urgiei naturii care s-a abatut asupra mai multor localități din Apuseni în cursul zilei de vineri 16 iulie.

Așa cum bine se știe sărbătoarea debuta cu omagierea celui care a fost ,,Crăișorul Munților’’, eroul național Avram Iancu. Partidul Mișcarea Populară ca în fiecare an a fost prezent la acest eveniment de cinstere a marelui erou, chiar daca omagierea într-un cadru oficial, la Crucea Iancului nu a mai fost posibilă.

Președintele Partidului Mișcarea Populară Cristian Diaconescu ,împreună cu o delegație formată din aleși locali și județeni condusă de președintele PMP Alba Clement Negruț, au depus o coroană de flori și au ținut un moment de reculegere la bustul lui Avram Iancu în curtea casei memoriale din localitatea care îi poartă numele.

Mulțumim domnului președinte Cristian Diaconescu că ne a onorat și în acest an cu prezența, vom continua sa fim consecvenți în a ne cinsti eroi, doar așa ei vor rămâne vii în inimile și conștiința noastră ca popor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea