Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| O nouă filială a Partidului Phralipe al Romilor, la Teiuș. Călin Pădurean la o ședință ordinară a partidului

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Comunicat de presă| O nouă filială a Partidului Phralipe al Romilor, la Teiuș. Călin Pădurean la o ședință ordinară a partidului

Președintele Partidului Phralip al Romilor, Călin Pădurean, a fost invitat la Teius, la o ședință ordinară a filialei partidului, unde s-au discutat probleme vizând alegerea primarului din partea partidului, pentru alegerile din 2024.

În cadrul acestei întâlniri, membrii partidului au discutat despre strategiile și criteriile de selectare a unui candidat pentru funcția de primar din partea partidului la nivelul orașului Teiuș.

De asemenea, s-a discutat despre politicile și valorile partidului și despre modul în care acestea ar trebui să se reflecte în platforma electorală a candidatului.

În final, obiectivul a fost acela de a alege cel mai bun candidat care să reprezinte Partidul Phralipe al Romilor în alegerile pentru funcția de primar din 2024.

Organizarea acestei ședințe a fost din partea Președintelui Balog Otto, vicepreședintelui Bârcia Dumitru și secretarului general Rezmiveș Titus.

Au fost prezenți un număr mare de cetățeni ai orașului Teiuș, cetățeni care își doresc o schimbare în acest oraș.

Orașul Teiuș până în prezent nu a avut un reprezentant sau un partid politic care să reprezinte partea vulnerabilă a cetățenilor acestui oraș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

În județul Alba, din cauza reducerii populației, electoratul va alege cu 10 consilieri locali mai puțini față de anul 2020

Unirea Ziarul

Publicat

în

În județul Alba, din cauza reducerii populației, electoratul va alege cu 10 consilieri locali mai puțini față de anul 2020 La scrutinul din 9 iunie, numărul consilierilor locali se va reduce la nivelul județului Alba cu 10 consilieri locali, câte 2 în 5 unități administrativ-teritoriale (UAT), ca urmare a reducerii populației comparativ cu ultimele alegeri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea