Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Mircea Hava : Mâinile Moldovei și ale Uniunii Europene s-au strâns și așa vor rămâne

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Hava : Mâine Moldovei și ale Uniunii Europene s-au strâns și așa vor rămâne

Nu sunt doar mulțumit, sunt de-a dreptul încântat de ce s-a întâmplat zilele acestea în Moldova, la Chișinău.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Și nu doar în capitala Moldovei, pretutindeni în lume, acolo unde, alături de români, moldovenii trăiesc și muncesc. Mitingul, așa cum a fost văzut și înțeles de toți, e dovada clară că această țară trebuie și își dorește cu adevărat să fie parte din cureaua de transmisie al acestui mecanism numit Uniunea Europeană. Trebuie să recunosc că tot acest lucru a fost mai impresionant cu cât înțelegem că Rusia investește constant și masiv ca sabotarea democrației să-i facă pe moldoveni să se abată de la traiectoria europeană către cea bolșevică, să nu aibă încredere în UE și să țină cont de toanele Moscovei.

Intrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană este, în egală măsură, necesitate și normalitate. Frații noștri, de dincolo de Prut, și-au arătat, în mod covârșitor, opțiunea către ce ceea ce este BUN și au întors, astfel, definitiv, spatele RĂULUI. Basarabenii sunt, indiscutabil, cetățenii Europei și asta se va consfinți și în mod oficial, în puțini ani de-acum încolo. Socotesc, personal, că pasul cel mare a fost făcut și că mâinile Moldovei și ale UE s-au strâns și așa vor rămâne. Dincolo de Prut, în ceea me mă privește, a fost, este și va fi o Basarabie românească. De la steag și până la limba vorbită.

Revenind la evenimentul din Piața Marii Adunări Naționale, din Chișinău, consider că frații noștri și-au afirmat cu maturitate și luciditate dorința de a fi parte din Europa. Ne unesc limba și istoria. Ne unesc principiile. E timpul să fim uniți, în interiorul granițelor Uniunii Europene. Moldova merită buletin de UE.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea