Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Marius Hațegan candidatul PNL pentru funcția de primar al Albei Iulia:  ”Din Alba Iulia, eficiența administrației se vede doar dacă privești spre Ciugud”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă| Marius Hațegan candidatul PNL pentru funcția de primar al Albei Iulia:  ”Din Alba Iulia, eficiența administrației se vede doar dacă privești spre Ciugud”

Avem, în Alba Iulia, o administrație locală de un amatorism cum rar s-a mai văzut, iar acest experiment este vizibil și resimțit de toți locuitorii. Știu foarte bine că nu spun nimic nou și că nepriceperea, spoiala, nepăsarea, diletantismul și minciunile actualei administrații au devenit veritabile truisme.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

E suficient să vii de la Ciugud la Alba Iulia ca să înțelegi că ce se întâmplă în orașul nostru nu e în regulă. Și nu spun asta pentru a lăuda administrația județeană, căci nu avem nevoie să fim lăudați, însă nu ai cum să nu simți un veritabil sentiment de jenă și tristețe când vezi că, de la o zonă întreținută impecabil de Consiliul Județean, intri la tine în oraș de parcă ai intra într-o junglă urbană.

Imaginile de mai jos sunt grăitoare și n-au nevoie de prea multe explicații. Un drum modern, realizat și întreținut de Consiliul Județean, îngrijit cum se cuvine, până la limita localității, unde începe nepăsarea, unde începe Alba Iulia.

Nu sunt buruienile de la intrarea în oraș cea mai mare problemă, însă ele sunt grăitoare pentru modul în care orașul e administrat.

Alba Iulia nu poate continua în ritmul acesta. Nu putem face poze în Cetate, la te miri ce concerte ori evenimente cu mașini, în timp ce orașul e întors pe dos și abia dacă se poate circula. Nu ne putem lăuda prin diverse instituții media cu Cetatea și fondurile atrase, când ele au fost atrase și implementate de vechea administrație, în timp ce actualii nu sunt capabili nici măcar să ducă la bun sfârșit proiectele moștenite.

Poate ar trebui sa căutăm prin procesele verbale ale ședințelor de Consiliul Local pentru a vedea cum a “susținut” actualul primar modernizarea cetății.

Pur și simplu, lucrurile nu pot continua așa. Nu putem merge înainte cu aceiași oameni care ne-au promis tramvai, doar pentru că la anul ne vor promite altceva, cine știe, poate metrou?! Nu putem acoperi patru ani de nerealizări, patru ani de amatorism cu alte și alte promisiuni făcut rând pe rând.

De anul viitor, trebuie să ne întoarcem la o administrație eficientă. De anul viitor ne întoarcem la muncă.

Marius Hațegan, candidatul PNL pentru funcția de primar al Municipiului Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea