Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Economie

Comunicat de presă lansare proiect: ”Investiții pentru îmbunătățirea calității vieții în Municipiul Sebeș”, cod SMIS 123192

Andreea Ștefan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Comunicat de presă

Proiectul  ”Investiții pentru îmbunătățirea calității vieții în Municipiul Sebeș”, cod SMIS 123192, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către Municipiul Sebeș și are o valoare totală de 19.926.264,34 lei, din care 19.313.990,93 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 18.03.2021 – 31.12.2023.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Obiectivul general al proiectului este:

Creșterea standardelor de viață în Municipiul Sebeș prin îmbunătățirea ofertei educaționale si a calității infastructurii publice urbane utilizând abordarea integrată pentru o dezvoltare inteligentă, durabilă si favorabilă incluziunii.

 Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

Obiectivul specific 1 (OS 1): Realizarea unei investiții integrate în infrastructura locală prin edificarea unor imobile noi si modernizarea unora existente.

Obiectivul specific 2 (OS 2): Asigurarea unor facilități educaționale de înaltă calitate, în concordanță cu cerințele moderne, cu tendințele evoluției economice si cu nevoile pieței muncii pentru creșterea calității procesului educațional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Profesor de la ASE, despre ”iluzia creșterii economice pe datorie”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Profesor de la ASE, despre ”iluzia creșterii economice pe datorie” Cristian Păun, originar din Alba Iulia, a făcut pe contul său de socializare o analiză succintă a ”creșterii economice pe datorie”. Profesorul de la ASE  examinează modul în care a crescut datoria publică a României din anul 2020 până în 2024, cocluzionând câ ”ne îndreptăm […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea