Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Gheorghe Valentin Rotar| Blajul european se construiește și la București! Susțin Florin Roman Deputat!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Perioada care urmează va avea o importanță capitală pentru consolidarea direcției europene a României şi pentru construcția Blajului european! Ca primar al Blajului, aleg să pun Blajul înainte de toate și în ceea ce privește susținerea intereselor comunității noastre în Parlamentul României!

La alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, eu susțin Florin Roman – Deputat, pentru a crește la maximum șansele de dezvoltare ale comunității și pentru a completa echipa câștigătoare, formată din Blăjeni, Primarul Blajului, Consiliul Judeţean Alba, cu vocea Blajului la București și în Parlamentul Romaniei – Deputatul Florin Roman!

Decizia mea de a susține candidatura lui Florin Roman la Camera Deputaților se bazează pe faptul că în acest mandat a fost cel mai activ parlamentar liberal, un deputat de valoare, care a răspuns prompt tuturor solicitărilor Blajului, un adevărat punct de sprijin pentru Blaj la București.

Întotdeauna am înțeles să-mi justific deciziile politice prin argumente solide și am ținut cont în alegerea acestor opțiuni de interesul Blajului! Pe Florin Roman îl certifică faptetele și ajutorul dat Blajului ori de câte ori a fost nevoie! Sprijinul acordat Spitalului din Blaj la Ministerul Sănătății pentru achiziționarea echipamentului R.M.N. (Rezonanță Magnetică Nucleară), suportul total dat Blajului în perioada stării de urgență pentru dotarea spitalului din Blaj – suport COVID-19 cu echipamente și materiale sanitare, susținerea la Ministerul Transporturilor pentru preluarea „Podului minciunilor” în domeniul public al municipiului Blaj sau intervențiile la Ministerele Dezvoltării, Administrației și Sportului, pentru construirea bazei de cantonament cu facilități de cazare, masă și recuperare pentru sportivi, sunt doar câteva argumente concrete pentru care Florin Roman merită un nou mandat de Deputat!

Din punct de vedere politic, Florin Roman este liderului grupului Partidului Național Liberal în Camera Deputaților! În această calitate a devenit unul dintre cei mai marcanți oameni politici liberali, care a adus în Parlamentul României spiritul combativ al omului politic ardelean, care și-a făcut datoria de parlamentar pentru țară prin inițiative legislative sau atunci când a ales să spună STOP asaltului asupra României democrate, început de PSD în perioada Liviu Dragnea!

Vocea lui Florin Roman, la fel ca vocea Blajului, a fost de partea normalității și a bunului simț, chiar și atunci când țara nu reușea să distingă binele de rău sau adevărul de minciună!

Sper ca, odată cu noul mandat de parlamentar, Florin Roman, un om politic cu experiență care cunoaște bine problemele administrațiilor locale, să rămână lângă Blaj, ca parte a comunității noastre, pentru a pune umărul la dezvoltarea și la construcția Blajului european!

Rezultatele comunității noastre, orgoliul și dorința de a construi un oraș european, dublate de un vot masiv la Blaj în favoarea candidaților Partidului Național Liberal, vor conferi o legitimitate și mai puternică Primarului Blajului și Deputatului Florin Roman, pentru a negocia în interesul Blajului proiectele de dezvoltare ale urbei noastre în toate palierele puterii, atât la nivel central cât și local!

Această opțiune ne dă șansa să dezvoltăm parteneriatul Blajului de la nivelul județului Alba cu o treaptă mai sus, atrăgând în proiectul nostru de dezvoltare și Bucureștiul – Parlamentul, iar mai apoi Guvernul României!

Acestea sunt argumentele pentru care, ca Primar al Blajului, susțin candidatura lui Florin Roman pentru Camera Deputaților, pentru că Blajul European se construiește și la București!

Vă îndemn să vă alăturați opțiunii mele pentru a maximiza şansa unui viitor mai bun pentru noi şi pentru copiii noştri, astfel încât proiectele care privesc Blajul şi zona Târnavelor să poată fi susținute și de la București.

Să ne asumăm împreună această decizie şi să rămânem consecvenţi ideii că, „prin noi înşine”, Blajul va fi bine!

Gheorghe Valentin Rotar – Primarul Blajului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea