Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Economie

Comunicat de presă finalizare proiect – Achiziționarea de echipamente pentru diversificarea portofoliului de servicii în vederea îmbunătățirii competitivității microîntreprinderii

Andreea Ștefan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Comunicat de presă

SC SIRON SRL, cu sediul în Oarda, Municipiul Alba Iulia, Strada Victoriei, Nr. 41 O, Județ Alba, cod poștal 510003, a derulat începând cu data de 01.08.2019, proiectul ”Achiziționarea de echipamente pentru diversificarea portofoliului de servicii în vederea îmbunătățirii competitivității microîntreprinderii”, în baza contractului de finanțare nr. 7844/13.07.2022, cos SMIS 134433.

Proiectul ” Achiziționarea de echipamente pentru diversificarea portofoliului de servicii în vederea îmbunătățirii competitivității microîntreprinderii”, este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și este implementat de către SC SIRON SRL cu o valoare totală de 1.449.027,18 lei, din care suma nerambursabilă alocată este de 950.339,50 lei. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Proiectul s-a derulat în perioada 01.08.2019– 31.12.2023.

Obiectivul proiectului este de a crește competitivitatea S.C. SIRON SRL , de a dezvolta activitatea acesteia și de a deveni unul din leaderii pieței de construcții în domeniul lucrăriilor de foraj și sondaj, în mod special din județul Alba.

Datorita implementării proiectului societatea va fi dotată cu echipamente moderne, de top, care beneficiaza de personal calificat, cu expertiză în utilizarea infrastructurii, astfel că impactul proiectului este unul benefic atât la nivelul localității cât și al regiunii Centru. Prin proiect s-au creat 3 noi locuri de muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Profesor de la ASE, despre ”iluzia creșterii economice pe datorie”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Profesor de la ASE, despre ”iluzia creșterii economice pe datorie” Cristian Păun, originar din Alba Iulia, a făcut pe contul său de socializare o analiză succintă a ”creșterii economice pe datorie”. Profesorul de la ASE  examinează modul în care a crescut datoria publică a României din anul 2020 până în 2024, cocluzionând câ ”ne îndreptăm […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea