Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Comunicat de presă finalizare activitate proiect pentru PEXTON SRL

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă

17 aprilie 2019

S.C. PEXTON S.R.L. informează

 Privind finalizarea activităților în proiectului “ÎMBUNĂTĂŢIREA COMPETITIVITĂŢII S.C. PEXTON S.R.L. PRIN ACHIZIŢIA DE ECHIPAMENTE MODERNE SPECIFICE ACTIVITĂŢII DE FABRICARE A BETONULUI”. Proiectul a fost prevăzut a se derula în perioada 16.05.2018 şi până la data de 30.09.2019.

Proiectul “ÎMBUNĂTĂŢIREA COMPETITIVITĂŢII S.C. PEXTON S.R.L. PRIN ACHIZIŢIA DE ECHIPAMENTE MODERNE SPECIFICE ACTIVITĂŢII DE FABRICARE A BETONULUI”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către S.C. PEXTON S.R.L. și are o valoare totală de 1,179,785.82 lei, din care 742,366.02 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Proiectul S.C. PEXTON S.R.L.  constă în consolidarea poziţiei pe piaţă a S.C. PEXTON S.R.L. în domeniul fabricării betonului. Premisa îndeplinirii acestui scop o reprezintă implementarea unui proces de fabricaţie modern prin utilizarea de tehnologii performante şi asigurarea unei capacităţi de producţie ridicate, astfel fiind necesară realizarea unei investiţii în vederea achiziţionării de mijloace fixe moderne, de ultimă generaţie, specifice domeniului de activitate vizat.

În urma implementării, prin activitățile realizate în proiect, s-au realizat următoarele:

–  Achiziționarea de echipamente tehnologice noi, respectiv a unei staţii betoane semimobile, a unui container laborator, a unui cântar auto 60t, a unei pompe beton tractabilă şi a unui turn de iluminat mobil cu panou fotovoltaic.

–  S-au creat 5 noi locuri de muncă

Impactul proiectului la nivelul localității/regiunii este dat de faptul că prin această investiție, societatea comercială va putea oferi produse de calitate ridicată aferent domeniul fabricării betonului în comunitatea locală și în regiune. Determinând prin noile contracte reinvestirea resurselor financiare încasate în comunitatea locală aducând în felul acesta un aport la dezvoltarea acesteia, şi implicit, la crearea de noi locuri de muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea