Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Echipa PNL este certitudinea pentru investiții și dezvoltare (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
În mai puțin de o lună ne vom alege un nou Parlament. Sunt alegeri importante pentru România, într-o perioadă grea pentru toți, în vremuri în care responsabilitatea față de cetățean trebuie să fie pe primul plan.

Eu, Silviu Vințeler, primar al orașului Ocna Mureș, susțin echipa de candidați a PNL Alba pentru Senat și Camera Deputaților. La Senat, îl voi vota pe Sorin Bumb și echipa PNL. La fel și la Camera Deputaților, voi vota tot echipa PNL. Vă chem și pe dumneavoastră, locuitorii orașului Ocna Mureș, să votați la fel. De ce? Pentru că echipa PNL pentru Alba și-a arătat valoarea și capacitatea de a atrage investiții și de a dezvolta județul Alba și orașul Ocna Mureș.

Parlamentar și în mandatul 2016-2020, Sorin Bumb a fost permanent alături de noi, sprijinind proiectele noastre. Investiții majore în orașul nostru au fost posibile, în primul rând, datorită susținerii pe care am avut-o din partea lui. Ocna Mureș nu a însemnat un alt loc bifat doar în campanii electorale, ci a însemnat, în primul rând, încrederea echipei PNL de la nivelul județului că aici, având în vedere resursele naturale, trebuie să se dezvolte un pol important al turismului balneoclimateric al țării, așa cum exista în perioada interbelică. A însemnat încredere în oamenii locului, în fapte, în viitor.

Complexul sportiv din zona Bazei de tratament și agrement Ocna Mureș este doar un exemplu. Peste 5,7 milioane de euro investiți vor da plus-valoare Bazei de tratament și zonei înconjurătoare acesteia, cu finanțare substanțială de la Compania Națională de Investiții. Proiectul este acum în faza licitației execuției și nu ar fi prins viață atât de rapid, sau poate că ar fi rămas doar la stadiul de proiect de viitor, dacă nu ar fi fost sprijinul lui Sorin Bumb. Ne-a susținut permanent și ne-a demonstrat că e posibil să răzbatem prin birocrația de la nivel central.

Împreună cu Sorin Bumb am crezut în viitorul orașului nostru, în necesitatea investițiilor care să se completeze unele pe altele. Complexul Sportiv și Baza de Tratament și Agrement Ocna Mureș (construită în parteneriat cu Consiliul Județean Alba) vor forma unul din cele mai moderne centre de tratament și relaxare din țară. Probabil că până la sfârșitul anului vom cunoaște cine va construi Complexul Sportiv, iar într-un an vor fi finalizate lucrările.

Echipa PNL a județului Alba este cea mai bună opțiune de vot pentru alegerile din 6 decembrie. Unul dintre ele, Complexul sportiv din zona Bazei de tratament și agrement Ocna Mureș, l-am arătat. Nu este promisiune, ci este realitate, nu sunt vorbe goale, ci sunt fapte. Tot ce s-a făcut în Ocna Mureș se datorează unei echipe puternice, formată din oameni responsabili și dispuși întotdeauna să pună umărul la nevoie.

Candidații propuși de echipa PNL Alba pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie sunt oameni capabili să își asume responsabilitățile care țin de poziția lor la nivel central, iar o majoritate parlamentară care să creadă cu adevărat în dezvoltarea României, în investiții pentru oameni și pentru dezvoltare economică este absolut necesară. Avem nevoie să ne reprezinte în Parlament oameni responsabili, avem nevoie în Parlament de fapte, nu de vorbe.

Echipa PNL Alba a arătat clar că promisiunile devin fapte pentru locuitorii orașului Ocna Mureș și ai județului Alba. Echipa PNL este certitudinea pentru investiții și dezvoltare.

Iată de ce eu, Silviu Vințeler, primar al orașului Ocna Mureș, votez Sorin Ioan Bumb și echipa PNL de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Iată de ce vă chem pe voi, locuitori ai orașului Ocna Mureș și ai județului Alba să votați Sorin Ioan Bumb și echipa PNL de candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Silviu VINȚELER,

Primar al Orașului Ocna Mureș

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC UNIREA PRES SRL, portal online: https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar coordonator 11200025.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea