Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dr. Teodor Holhoș își anunță intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia din partea Partidului PLUS, condus la nivel național de Dacian Cioloș și în Județul Alba de Mihail David.

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dr. Teodor Holhoș își anunță intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia din partea Partidului PLUS, condus la nivel național de Dacian Cioloș și în Județul Alba de Mihail David.

De profesie medic chirug oftalmolog, dr. Holhoș este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj Napoca, unde a urmat și rezidențiatul. Pregătirea profesională a dr. Holhoș a fost completată de cursuri de practică și specializare urmate în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța, precum și la numeroase conferințe științifice internaționale din domeniul oftalmologiei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dr. Teodor Holhoș este un nume bine cunoscut locuitorilor Alba Iuliei. În anul 2011 a deschis, cu capital integral privat, prima clinică din ceea ce avea să devină rețeaua de clinici și cabinete medicale oftalmologice Opticline. Brandul Opticline cuprinde trei clinici de chirurgie oftalmologică, în Alba Iulia, Turda și Mediaș, iar cabinetele de oftalmologie Opticline funcționează cu succes în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Sebeș, Cugir, Ocna Mureș și Teiuș. Prin standardele de calitate ale brandului Opticline dr. Holhoș se prezintă ca o persoană care nu face rabat de la investiția de timp, de bani și de efort personal în folosul aproapelui.

Unul dintre lucrurile mai puțin știute despre dr. Teodor Holhoș este activitatea sa de voluntariat. Opticline face, în parteneriat cu o asociație din Alba Iulia evaluări preventive ale sănătății ochilor la copiii de grădiniță din județul Alba, înlocuind, astfel, prevenția medicală neefectuată dar avută în sarcină de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Alba.

Dr. Holhoș este capabil să transpună în sectorul public modelul său de succes antreprenorial din mediul privat. Prin activitatea sa de succes ca antreprenor dr. Holhoș se prezintă ca un bun manager, având o viziune clară asupra condițiilor economice curente și înțelegând și aplicând optim principiile economiei de piață. Nu doar ca manager, dar și ca medic, dr. Holhoș a avut ocazia să înțeleagă mecanismele și disfuncționalitățile relației cetățeanului cu autoritățile publice, fiind capabil să aducă idei noi și îmbunătățiri reale în acest domeniu.. Dedicarea sa totală în domeniul profesional, dar și activitatea de voluntariat îl arată ca pe o persoană profund preocupată de binele public și dispusă să aloce toate aptitudinile sale profesionale și umane în acest scop.

Echipa Partidului PLUS pentru Consiliul Local, care conduce Municipiul Alba Iulia cuprinde și alți colegi, oameni de succes, cu certe realizări profesionale sau în activitatea de voluntariat în folosul comunității.

Dr. Ionela Gavrilă Paven – conferențiar universitar

Sorin Magda – arhitect

Marius Gherman –  director filială județeană companie de asigurări

Tudor Cordoș – arhitect

Cosmin Ghioancă – arhitect

Sergiu Nicolae Vârtei – avocat

Claudiu Goța – economist – director zonal companie în domeniul producției alimentare

Mihail David – președinte PLUS Alba, director general adjunct, firmă de transport.

Ioana Păcurar – profesor

Dan Puscău – antreprenor și director general al unei firme în domeniul construcțiilor

Reconstruim România cu Dacian Cioloș, Vlad Voiculescu și întreaga echipă a Partidului PLUS!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea