Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă: Domnule (încă) primar Nistor, angajați specialiști de mediu în Primăria Sebeș!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local Radu Cristian cere administrației municipiului Sebeș să dea dovadă de transparență în ceea ce privește măsurarea poluării.

Că mediul și poluarea sunt o problemă în Sebeș nu mai este o noutate. Dar complexitatea și anvergura fenomenului ar trebui să îngrijoreze major. Noxele emisie de agenții poluatori sunt peste valorile normale, fapt dovedit în multe situații. Iar aerul din Sebeș pe care îl respirăm zilnic este unul cu probleme. Sănătatea oamenilor din Sebeș a devenit cu adevărat o problemă. Iar aici nu mai vorbim de riscuri, vorbim, din păcate, de certitudini.

După ce ați efectuat un referendum pentru a întreba oamenii din Sebeș dacă vor să știe cum se măsoară sănătatea lor, aruncând banii pe fereastră la propriu, acum e momentul, chiar și în al 13-lea ceas să deveniți ceva mai responsabil și să acordați o atenție sporită problemelor de mediu angajând în cadrul Compartimentului de Protecția mediului, ingineri în specialitatea Ingineria Mediului și Ecologie urbană atestați de un organism competent să lucreze cu aparatura cu care este dotat Laboratorul, să prelucreze și să interpreteze datele obținute și să dispună măsuri concrete pentru reducerea/eradicarea gradului de poluare în Municipiului Sebeș.

O astfel de muncă nu o poate face oricine. Este nevoie de profesioniști.

Și nu în ultimul rând, indicatorii de poluare măsurați să fie transparent prezentați populației periodic, prin aplicații online și prin panotaj public în centrul municipiului.

Radu Cristian, consilier local


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea