Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Deputatul PSD de Alba, Tuhuț Radu Marcel: Bani europeni pentru fermierii români!

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Deputatul PSD de Alba, Tuhuț Radu Marcel: Bani europeni pentru fermierii români!

Ministerul Agriculturii, condus de PSD, rămâne performerul absorbției de fonduri europene și continuă procesul de consolidare a industriei agroalimentare care să aducă cât mai mult plus-valoare.

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a finalizat o nouă rundă de selecție pentru încă o tranșă de sprijin consistent.

Un număr de 183 de fermieri și antreprenori în sectorul procesării agro-alimentare au fost selectați pentru finanțări în valoare totală de peste 154 de milioane de euro în cadrul unor măsuri de sprijin din Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Pentru România reducerea balanței comerciale, respectiv a importurilor de produse alimentare manufacturate, este extrem de importantă. În acest scop sunt încurajate și susținute doar inițiativele menită să crească gradul de industrializare al agriculturii.

Deputat PSD Alba,
Tuhuț Radu Marcel


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Școala din Cunța, modernizată după mai bine de 12 ani printr-o investiție de 3,6 milioane lei: A fost predat amplasamentul locației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Școala din Cunța, modernizată după mai bine de 12 ani printr-o investiție de 3,6 milioane lei: A fost predat amplasamentul locației Școala Gimnazială Cunța va fi modernizată și reabilitată printr-o investiție de 3,6 milionae lei. La sfârșitul săptămânii acesteia a avut loc predarea amplasamentului. Citește și: Peste 3.6 milioane de lei pentru modernizarea Școlii Gimnaziale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea