Rămâi conectat

Politică Administrație

COMUNICAT DE PRESĂ| Deputatul AUR Alba, Daniel-Gheorghe Rusu, critică decizia achiziției avioanelor second-hand din Norvegia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Deputatul AUR Alba, Daniel-Gheorghe Rusu, critică decizia achiziției avioanelor second-hand din Norvegia și atrage atenția că România nu este lada de gunoi a NATO.

România intenționează să cumpere 32 de avioane F-16 din Norvegia cu 354 milioane de euro. Potrivit guvernului norvegian, avioanele au peste 40 de ani vechime și se apropie de finalul perioadei de serviciu.

În loc de cele 32 de avioane care au o vechime de peste 40 de ani, aflate la nivelul maxim de zboruri, în care se va investi încă pe atât în modernizare, reparații și mentenanță, puteau fi cumpărate 10 avioane noi!

În continuare guvernanții insistă să încheie afaceri proaste pe spinarea contribuabilului român. Ceea ce noi, AUR, cerem este o afacere corectă, care să implice pe cât posibil compensarea prin mecanismul offset. Vrem să vedem tehnică militară produsă în România, de brațe românești. Vrem ca 80% din banii investiți să se întoarcă în țară. Vrem să vedem patriotism și demnitate, nu plecăciuni și achiziții de fiare vechi ale altora.

AUR va vota în Parlament împotriva aprobării acestei achiziții.

Deputat AUR Alba, Daniel-Gheorghe Rusu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea